Bambora online kortbetalingsløsning til WordPress WooCommerce?

Få Bambora kortbetaling i din WordPress WooCommerce Nettbutikk

ePay har byttet navn til Bambora
Som du kanskje vet, ble ePay i fjor en del av det nordiske betalingskonsernet Bambora. Derfor byttet ePay navn til Bambora i 2016. Nettpilot har allerede inngått partner avtale og har bistått Bambora med sine WooCommerce forberedelser.

Bambora checkout - enkel online betaling

WooCommerce

Wordpress

For deg som ønsker å ta i bruk WordPress og WooCommerce som e-handelsløsning, så har Nettpilot utviklet flere plugins som muliggjør online kortbetaling og Bring API integrasjon. Vi har også bistått med å få Bambora betaling til WordPress WooCommerce på plass slik at den lever opp til våre og våre kunders behov. Ta kontakt og be om hjelp med å komme i gang med Bambora i kontaktskjemaet nedenfor.

Nettpilots Bambora installasjonspakker er tilpasset WordPress nettbutikk løsningen:

  • woocommerce

Du kan bestille bistand til konfigurasjon alene eller sammen med Bambora avtale, men får størst rabatt om du bestiller en samlet pakke med både plugin oppsett og avtale.

Pris for Bambora online betaling

  • Bambora avtale koster 0,- i oppsett + etablering, 299 nok/mnd. samt en transaksjonsavgift på 1,75 % per transaksjon (Visa og Mastercard).
  • Prisen inkluderer innløseravtale
  • Kan utvides med Vipps mobilbetaling

Hvis du allerede har en Bambora avtale kan du be om hjelp til integrasjon og oppsett av Bambora i WordPress.

Pris for oppsett av Bamborabetaling i WooCommerce

Nettpilot setter opp Bambora betalingsmodul til WooCommerce, og bistår med råd og veiledning omkring din WooCommerce installasjon for bare 2990,- eks mva.

Pris for innflyttingsklar Bambora Nettbutikk

Trenger du en innflyttingsklar nettbutikk med Bambora betaling kan du få dette til en etableringskostnad på 19.800 kr. hos MakingWoo.com

Nettpilot er offisiell Bambora WordPress Partner.

Be om et tilbud