Analytics SEO finalist i 2012 Red Herring Top 100 Award

Fem norske er også nominert.

Red Herring Europe

Det er med stolthet at Nettpilot.no nå kan annonsere at Analytics SEO har blitt shortlistet for Red Herring Top 100 Europe Award. Nettpilot er ansvarlig for Analytics SEO sin norske versjon, og står for all kundesupport og oppfølgning på det norske markedet. Nettpilots tjenester Nettpilot SEO og SEOKONTROLL er basert på programvaren til Analytics SEO.

 

Analytics SEO skjermbilde fra den norske versjon

Skjermbilde fra den norske versjonen av Analytics SEO som administreres og utvikles av Nettpilot.

Red Herring er et globalt medieselskap som forener høyteknologi-innovatører, venture-investorer og beslutningstakere. Shortlisten er etter Red Herrings bedømmelse de 100 mest innovative og lovende selskaper i Europa. .

Red Herring har tidligere hatt Google, eBay, Skype og YouTube på Red Herring Top 100 shortlist.

Laurence O’Toole, CEO i Analytics SEO uttaler: “We are only as good as the company we keep, so we are delighted to be nominated alongside so many great technology businesses. We’ve come a long way from humble beginnings but we still see huge potential to continue to innovate and develop the platform further. These kinds of awards and accolades mean a lot to the company, and motivate the team to continue to provide world class service and software.”

Nominerte norske bedrifter

Red Herring listen  finner man også de fem norske selskap: cXense, Bipper, Encap, FXI Tech og Media Network Services .

23-25 ​​april vil finalistene bli samlet på Red Herring Europe Forum i Amsterdam, hvor de skal presentere sin bedrift / teknologi overfor dommerpanelet.

Om Analytics SEO

Analytics SEO

Analytics SEO er en sky-basert søkemotoroptimaliseringsplattform utformet for både SEO byrå og interne webteams som opererer fra Storbritannia. Det som skiller Analytics SEO fra andre SEO løsninger og software. er at man enkelt kan ta kontroll på SEO prosjektstyringen med et stort antall nettsteder, har helautomatisk og egentilpasset rapportering, flerspråklig støtte, re-brandede leadgenereringsverktøy, whitelabel muligheter og et sett med APIer for samarbeid med Gule sider, medieeiere og webutgivere.

Nettpilot har samarbeidet med Analytics SEO siden første BETA versjon og Nettpilot er en del av Analytics SEOs strategiske rådgivergruppe.
Nettside: www.analyticsseo.com

Ta kontakt hvis du er interessert i mer informasjon, eller har lyst på prøve den norske versjonen av Analytics SEO: Nettpilot SEO.

Share Button
Trackbacks/Pingbacks
 1. SEO software nominert til European Search Awards 2012: Analytics SEO - 3. juli 2012

  [...] også: Analytics SEO: Finalist ved Red Hering Awards. VN:F [1.9.17_1161]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)UtskriftvennligDel og gjør en god [...]

Legg igjen en kommentar

Sjekk dette: Vi har akkurat lansert en ny versjon av det mest komplette og brukervennlige SEO software som du kan finne på norsk.

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.


Opprett din gratis startkonto nå

 

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 
* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99. Få et helt år med to måneders rabatt: Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)  
Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring.
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten. Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014) lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer. IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere. Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

[/box] [/twocol_one_last] Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

×