Google Adwords Annonsering: Søkemotormarkedsføring og Optimalisering

Når du trenger hjelp med Google Adwords i Norge

Nettpilot har mer enn 10 års erfaring med måling og forbedring av webtrafikk, dels gjennom søkemotoroptimalisering og dels gjennom annonsering i Google Adwords. Alltid med øye for strategisk og taktisk markedskommunikasjon der brukernes behov for løsninger er i fokus.

Google Adwords Annonsering

Google Adwords Optimalisering kan gi umiddelbart synlige resultater. Ta kontakt for en snakk om dine muligheter.

Har du liten eller ingen erfaring med Adwords? Ønsker du kunnskap om virkemidler og kontroll på bedriftens markedsføring i søkemotorer? Da vil investeringen for de første to timers konsultasjon kunne være tjent inn på under en måned.

Kaste penger ut av vinduet?
For nye og mindre erfarne Adwords annonsører er det vanlig å kaste bort 2/3 av markedsføringsbudsjettet ved å teste Adwords på egen hånd. Det blir mye tid, energi og penger som fordufter på veien mot læring og mestring av Adwords, og kanskje synes du ikke engang at det er særlig interessant? Da hører nok til blant dem som vil være bedre tjent med å delegere oppgaven videre til andre, slik at du kan bruke tiden din på det du er god til.

Kompetent rådgivning
Med Nettpilot ved roret, blir annonsene dine målrettet og satt i en større sammenheng der du får mer igjen for hver krone du bruker på annonser. Se hvordan vi fordoblet antall online henvendelser og forbedret inntjeningen via online kvalifiserte henvendelser med 250.000 norske kroner per måned for BOVG i Drammen.

Med Google Adwords kan du finne de riktige kundene – til riktig tid.

  • Nå frem til brukere mens de leter etter produktene og tjenestene du tilbyr.
  • Nå frem til kunder i nabolaget ditt – eller i hvilket som helst område du har definert.
  • Betal bare når noen klikker på annonsen din – ingen krav til minimumsforbruk.

Vi tilbyr faglig kompetanse, benytter profesjonelle verktøy og teknikker som sikrer at du får internett til å arbeide for deg.

Bedrifter som ikke har egen avdeling for Internettmarkedsføring og webanalyse, og som trenger en sparringspartner, vil kunne dra stor nytte av en Nettpilot som navigerer målrettet og trygt på internett. Vi kjenner farvannene, mulighetene og begrensningene – og vi vet hva som skal til for å føre deg dit du vil.

Nettpilots rådgiver Nickolass Jensen er dobbelt gullvinner ved INMAs performance awards 2013 (sammen med tidligere arbeidsplass Resolution Media) og har erfaring fra både små enkeltmannsbedrifter og noen av Norges største merkevarer.

Hvor mye koster Google Adwords håndtering og optimalisering?
Du kan bestille helt ned til 2 timers effektiv hands on Adwords optimalisering for 2990,- eller booke en oppstartskonsultasjon for kun 4.990,-.

Vår rimeligste faste Adwordsavtale etter oppstartskonsultasjon:
Inneholder opp til to timers hjelp og håndtering av Adwords markedsføring, hver uke i tre måneder for kr. 12.800,-/md.
Når det gjelder annonsekostnader kan vi hjelpe med å finne et passende budsjett. Dette setter vi sammen basert på vår kjennskap til markedet og kundens forretningsstrategi.

Tips til Adwords Annonsering:

  • Er du i en bransje med sterk konkurranse, bør du sette av mer til annonsering enn om du selger varer/tjenester med liten konkurranse.
  • Det er stor konkurranse på mange populære søkeord, og derfor bør søkeordene du benytter deg av velges med største omhu – ellers risikerer du å få for liten effekt av annonseringen.
  • Uavhengig av bransje eller produkt er det vesentlig å satse på annonsering som gir maksimal verdifull trafikk til din side.
  • Dess mer trafikk vi kan hente inn, desto mer data har vi å optimalisere ut fra.

Her finner du et mer utdypende svar på spørsmålet: Hvilke priser er det på Google Adwords Annonsering?

Effektiv søkemotormarkedsføring med Google Adwords Annonsering kan gi raske og synlige resultater, men kan også være et pengesluk. En dyktig og erfaren Google Adwords konsulent vil holde annonsekostnadene nede, slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringskronene dine dvs. størst mulig ROI – return of investment.

100% fornøyd garanti

Vi lever av tilfredse kunder og tilbyr 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene for oppstartskonsultasjonen tilbake.

To meget gode grunner til å velge Nettpilot som din Google Partner

100% fornøyd garanti eller pengene tilbake
Hos Nettpilot lever vi av fornøyde kunder og tilbyr bare å hjelpe deg mot betaling hvis vi ser at dere kan tjene på det. Hvis ikke dere tjener flere penger (eller sparer flere penger) på å følge våre anvisninger i Google Adwords i løpet av de første 30 dager etter en oppstartskonsultasjon, så får dere pengene igjen og kundeforholdet avsluttes uten sure miner.