Google Adwords Annonsering: Søkemotormarkedsføring og Optimalisering

Når du trenger hjelp med Google Adwords i Norge

Nettpilot har mer enn 10 års erfaring med måling og forbedring av webtrafikk, dels gjennom søkemotoroptimalisering og dels gjennom annonsering i Google Adwords. Alltid med øye for strategisk og taktisk markedskommunikasjon der brukernes behov for løsninger er i fokus.

Google Adwords Annonsering

Google Adwords Optimalisering kan gi umiddelbart synlige resultater. Ta kontakt for en snakk om dine muligheter.

Har du liten eller ingen erfaring med Adwords? Ønsker du kunnskap om virkemidler og kontroll på bedriftens markedsføring i søkemotorer? Da vil investeringen for de første to timers konsultasjon kunne være tjent inn på under en måned.

Kaste penger ut av vinduet?
For nye og mindre erfarne Adwords annonsører er det vanlig å kaste bort 2/3 av markedsføringsbudsjettet ved å teste Adwords på egen hånd. Det blir mye tid, energi og penger som fordufter på veien mot læring og mestring av Adwords, og kanskje synes du ikke engang at det er særlig interessant? Da hører nok til blant dem som vil være bedre tjent med å delegere oppgaven videre til andre, slik at du kan bruke tiden din på det du er god til.

Kompetent rådgivning
Med Nettpilot ved roret, blir annonsene dine målrettet og satt i en større sammenheng der du får mer igjen for hver krone du bruker på annonser. Se hvordan vi fordoblet antall online henvendelser og forbedret inntjeningen via online kvalifiserte henvendelser med 250.000 norske kroner per måned for BOVG i Drammen.

Med Google Adwords kan du finne de riktige kundene – til riktig tid.

 • Nå frem til brukere mens de leter etter produktene og tjenestene du tilbyr.
 • Nå frem til kunder i nabolaget ditt – eller i hvilket som helst område du har definert.
 • Betal bare når noen klikker på annonsen din – ingen krav til minimumsforbruk.

Vi tilbyr faglig kompetanse, benytter profesjonelle verktøy og teknikker som sikrer at du får internett til å arbeide for deg.

Bedrifter som ikke har egen avdeling for Internettmarkedsføring og webanalyse, og som trenger en sparringspartner, vil kunne dra stor nytte av en nettpilot som navigerer målrettet og trygt på internett. Vi kjenner farvannene, mulighetene og begrensningene – og vi vet hva som skal til for å føre deg dit du vil.

Nettpilots rådgiver Nickolass Jensen er dobbelt gullvinner ved INMAs performance awards 2013 (sammen med tidligere arbeidsplass Resolution Media) og har erfaring fra både små enkeltmannsbedrifter og noen av Norges største merkevarer.

Hvor mye koster Google Adwords håndtering og optimalisering?
Du kan bestille helt ned til 2 timers Adwords optimalisering eller booke en 2 timers oppstartskonsultasjon for kun 2.990,-.

Vår rimeligste faste Adwordsavtale etter oppstartskonsultasjon:
Innholder to timers hjelp og håndtering av Adwords markedsføring, hver uke i tre måneder for kr. 8.900,-/md.
Når det gjelder annonsekostnader kan vi hjelpe med å finne et passende budsjett. Dette setter vi sammen basert på vår kjennskap til markedet og kundens forretningsstrategi.

Tips til Adwords Annonsering:

 • Er du i en bransje med sterk konkurranse, bør du sette av mer til annonsering enn om du selger varer/tjenester med liten konkurranse.
 • Det er stor konkurranse på mange populære søkeord, og derfor bør søkeordene du benytter deg av velges med største omhu – ellers risikerer du å få for liten effekt av annonseringen.
 • Uavhengig av bransje eller produkt er det vesentlig å satse på annonsering som gir maksimal verdifull trafikk til din side.
 • Dess mer trafikk vi kan hente inn, desto mer data har vi å optimalisere ut fra.

Effektiv søkemotormarkedsføring med Google Adwords Annonsering kan gi raske og synlige resultater, men kan også være et pengesluk. En dyktig og erfaren Google Adwords konsulent vil holde annonsekostnadene nede, slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringskronene dine dvs. størst mulig ROI – return of investment.

100% fornøyd garanti

Vi lever av tilfredse kunder og tilbyr 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene for oppstartskonsultasjonen tilbake.

To meget gode grunner til å velge Nettpilot som din Google Partner

100% fornoyd garanti eller pengene tilbake
Hos Nettpilot lever vi av fornøyde kunder og tilbyr bare å hjelpe deg mot betaling hvis vi ser at dere kan tjene på det. Hvis ikke dere tjener flere penger (eller sparer flere penger) på å bruke Google Adwords i løpet av de første 30 dager etter en oppstartskonsultasjon, så får dere pengene igjen og kundeforholdet avsluttes uten sure miner.

Nettpilots Adwords Oppstartstilbud
Du mottar gratis Adwords Annonsering i form av Adwords kupong til verdi kr. 750,- som inkluderes etter første oppstartskonsultasjon. Gjelder bare nye Adwordskunder.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

 

Visste du at: Nettpilot i tillegg kan utføre SEO – søkemotoroptimalisering slik at ditt nettsted kan få bedre synlighet i de organiske (gratis) søkene på både Google, Kvasir, BING, Yahoo og andre søkemotorer.
Share Button
Sjekk dette: Vi har akkurat lansert en ny versjon av det mest komplette og brukervennlige SEO software som du kan finne på norsk.

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.


Opprett din gratis startkonto nå

 

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 
* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99. Få et helt år med to måneders rabatt: Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)  
Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring.
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten. Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014) lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer. IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere. Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

[/box] [/twocol_one_last] Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

×