Lei av skyhøye SEO konsulenthonorarer?

Nettpilot SEO verktøy

Nettpilots SEO software pakke koster i oppstart omtrent det samme som en halv dags SEO-konsulenthonorar.

Authoritas SEO er et tidsbesparende og økonomisk fornuftig  verktøy for håndtering av søkemotoroptimalisering som fungerer for alle nettsteder store som små. For deg som er skeptisk til å betale mer enn tusen kroner i timen for en konsulent som trenger både mat, hvilke og søvn og som ikke jobber 24 timer i døgnet, er dette løsningen. Har du lyst å lære SEO er dette også en smart SEO online skole.

Verktøyet er utviklet av profesjonelle SEO konsulenter og utvikles fortløpende med innspill fra Nettpilot og Nettpilot sine kunder. Det er norsk og tilpasset norske forhold.

Du begynner med å selv legge inn enkel informasjon om ditt nettsted, dine Google Analytics data, dine viktigste søkeord, ditt primære marked og dine nærmeste konkurrenter. Dette tar 10 minutter – og  du er i gang. Derfra  arbeider verktøyet automatisk for deg. Dag og natt.

Det overvåker både nettstedet ditt, dine søkeordsplasseringer i søkemotorene og det holder øye med konkurrentenes nettsider og optimaliseringstiltak.

Du får automatiske varsler om viktige begivenheter, det anbefaler tiltak, og hjelper deg å ta de riktige SEO beslutningene. Akkurat som en Bestill en profesjonell SEO konsulent.

For webmastere gir Analytics SEO software den optimale sjekkliste for løpende nettstedsvedlikehold og SEO-prosjektstyring.

For nettstedseiere som har eksterne leverandører av SEO-tjenester, er dette et uundværlig element for kontroll og kvalitetssikring av tjenestene.

For SEO og PPC konsulenter er det et verdifullt verktøy for å kunne dokumentere verdien og ROI av innsatsen med SEO og PPC arbeide. Det kutter samtidig ned tiden som går til rapportering, slik at du kan bruke den til synlighetskapende tiltak.

For media, PR og kommunikasjonbyråer er dette et alternativ til å leie inn et kostnads tungt SEO team hver gang du får nye oppdrag som relaterer seg til SEO og PPC styring.

Uansett ditt nivå vil du til hver en tid få prioriterte anbefalinger automatisk og gratis support. Kan dere ikke selv løse oppgaven som kreves vil vi alltid kunne hjelpe dere med å finne en løsning – eller en konsulent som kan hjelpe.

Du kan knytte til så mange brukere du ønsker per konto.

Bestill SEO software

Nettpilots priser på SEO tjenester, konsulenthonorar, SEO timepriser og priseksempler for ulike typer SEO arbeide finner du her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.