Samarbeidspartnere

Lokalt og nasjonalt

Analytics seo logo

Authoritas er en britisk SEO software as a Service leverandør har vært en fast samarbeidspartner siden 2009. Nettpilot har vært Norgesansvarlig og skrevet alle norske tekster i plattformens norske grensesnitt.
Nettpilot er eneste norske norske forhandler, yter fullservice support og er tilknyttet SEO strategiske rådgivergruppe.
Website:www.authoritas.com

Nets betaling

Nettpilot har utviklet flere NETS godkjente betalingsmodul til WordPress som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card. Modulene vedlikeholdes nå i samarbeide med NETS og Nettpilot er NETAXEPT WordPress integrasjonspartner.
Website: www.nets.eu

payoff-blue

Epay er en voksende leverandør av nettbetalingsløsninger som eies av Bambora konsernet. Vi leverer rådgivning, installasjon og konfigurasjon av Epay i WordPress WooCommerce og WP E-Commerce for både Epay Light og Epay Pro avtaler. Vi har også utviklet pakkeløsninger for nettbutikk til Bamboras kortterminalkunder.
Website: www.epay.no

Dibs online betaling
Nettpilot har utviklet et DIBS godkjent betalingsmodul til WordPress som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card. Modulet vedlikeholdes nå av DIBS Norge og Nettpilot er DIBS WordPress integrasjonspartner.
Website: www.dibs.no

Klarna logo

Nettpilot leverer nettbutikker basert på WordPress CMS og har i den forbindelse erfart at man ikke kan levere nettbutikk i Norge uten å kunne tilby Klarna som et betalingsalternativ til NETS og DIBS. Derfor har vi også inngått en partnerskapsavtale med Klarna som betyr at Nettpilot har sin egen partner side hos Klarna.
Website: www.klarna.no

bring-logo
Nickolass Jensen har bidratt med en stor del av innholdet på Bring sin Netthandelsportal da den ble lansert i 2013. Nettpilot står også bak integrasjonen mellem WordPress WooCommerce og Bring sitt API. Bring er Norges største og et av verdens mest proaktive frakt og shippingselskap, som har forstått at de må bli digitalisert og intergrere sine systemer med andre tredjeparter for å kunne være konkurransedyktige.
Website: www.bring.no

Digitalbyrå

Resolution Media logoOMD logoPhd logo

Nettpilot har siden 2012 levert spesifikke SEO og analyse tjenester til større fullservice digitale konsulenthus i Oslo ResolutionMedia, OMD og Phd Network som alle er en del av det US baserte Omnicom Media Group. Omnicom Mediagroup sitter inne med dyp kunnskap om effektiv og kostnadseffektiv annonseinnkjøp og jobber med noen av verdens største merkevarer.

Semway logo

Nettpilot har bistått Semway med å komme i gang med SEO plattformen Analytics SEO og de benytter Nettpilot som sparringspartner og Senior Rådgiver ved behov. Semway er et gründerselskap som ble startet opp i desember 2009 og selskapet har vært i sterk vekst siden oppstarten.

Nettpilot samarbeider også med Petter Lindgjerdet og Mytools Digital omkring rådgivning og supervisjon overfor selskaper som trenger bistand og hjelp til å få på plass prosesser, verktøy og organisering av den del av den digitale markedsføring. Især arbeidet som handler om å øke fortjenesten med mer effektiv utnyttelse av søkemotormarkedsføring, søkemotoroptimalisering, webanalyse og konverteringsoptimalisering.

Mytools digital.

Webutvikling og mobilløsninger

Inbusiness logo

Nettpilot samarbeider med det Stavangerbaserte selskapet Inbusiness om å skape merverdi for deres kunder ved hjelp av smart webanalyse. rådgivning og SEO software. Inbusiness leverer alle typer digitale løsninger men har spesialisert seg webutvikling og web, crm og mobilløsninger. De står bak CMS løsningen I-tools.

Nettpilot har også samarbeidet med Volda-baserte Saga Media Service.no om å hjelpe især Sunnmørske bedrifter med service og vedlikehold av nettsteder og med Høgskulen i Volda.

Høgskulen i Volda

Nettpilot har bistått med PR og Kommunikasjonslinjen på Høgskulen i Volda omkring utvikling og gjennomføring av kurs og undervisningsforløp innen nettpublisering og kommunikasjon i sosiale medier og søkemotorer.
Website: www.hivolda.no

Outsourcing
Samarbeider med både norske, US-baserte og indiske webutviklere og kan prosjektlede både utvikling, webløsninger, plugins og webapplikasjoner.