Samarbeidspartnere

Lokalt og nasjonalt

Authoritas logo

Authoritas er en britisk SEO software as a Service leverandør har vært en fast samarbeidspartner siden 2009. Nettpilot har vært Norgesansvarlig og skrevet alle norske tekster i plattformens norske grensesnitt. Nettpilot er eneste norske norske forhandler, yter fullservice support og er tilknyttet SEO strategiske rådgivergruppe.

Website:www.authoritas.com

Nets betaling

Nettpilot har utviklet flere NETS godkjente betalingsmodul til WordPress som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card. Modulene vedlikeholdes nå i samarbeide med NETS og Nettpilot er NETAXEPT WordPress integrasjonspartner.

Website: www.nets.eu

Klarna logo

Nettpilot leverer nettbutikker basert på WordPress CMS og har i den forbindelse erfart at man ikke kan levere nettbutikk i Norge uten å kunne tilby Klarna som et betalingsalternativ til NETS og DIBS. Derfor har vi også inngått en partnerskapsavtale med Klarna som betyr at Nettpilot har sin egen partner side hos Klarna.

Website: www.klarna.no

bring-logo

Nickolass Jensen har bidratt med en stor del av innholdet på Bring sin Netthandelsportal da den ble lansert i 2013. Nettpilot står også bak integrasjonen mellem WordPress WooCommerce og Bring sitt API. Bring er Norges største og et av verdens mest proaktive frakt og shippingselskap, som har forstått at de må bli digitalisert og intergrere sine systemer med andre tredjeparter for å kunne være konkurransedyktige.

Website: www.bring.no

Digitalbyrå

Resolution Media logo
OMD logo
Phd logo
ResolutionMediaOMDPhd NetworkOmnicom Media Group.

Semway

Semway logo

Nettpilot har bistått Semway med å komme i gang med SEO plattformen Analytics SEO og de benytter Nettpilot som sparringspartner og Senior Rådgiver ved behov. Semway er et gründerselskap som ble startet opp i desember 2009 og selskapet har vært i sterk vekst siden oppstarten.

Webutvikling og mobilløsninger

Inbusiness logo

Nettpilot samarbeider med det Stavangerbaserte selskapet Inbusiness om å skape merverdi for deres kunder ved hjelp av smart webanalyse. rådgivning og SEO software. Inbusiness leverer alle typer digitale løsninger men har spesialisert seg webutvikling og web, crm og mobilløsninger. De står bak SParebank1s Medlemsnett og CMS løsningen I-tools.

Høgskulen i Volda

Nettpilot har bistått med PR og Kommunikasjonslinjen på Høgskulen i Volda omkring utvikling og gjennomføring av kurs og undervisningsforløp innen nettpublisering og kommunikasjon i sosiale medier og søkemotorer. Website: www.hivolda.no

Outsourcing Samarbeider med både norske, US-baserte og indiske webutviklere og kan prosjektlede både utvikling, webløsninger, plugins og webapplikasjoner.