Norsk SEO verktøy: Analytics SEO

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.  Opprett din konto i dag og forbedre resultatene i løpet av kort tid.

Analytics SEO kontrollpanel

 

Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.00 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med Analytics SEO siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Vi har nå besluttet at siden Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 15 ansatte, så er det på tide å lansere merkenavnet Analytics SEO i Norge. 
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er foreløpig eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge.

Book Demo Få gratis startkonto


Nettpilot SEO er en whitelabel versjon av Analytics SEO som nå også tilbys til norske byråer. Ta kontakt hvis du har bruk for en byråavtale og et eget brand for egne kunder. Trenger du en løsning for maks 4 nettsteder kan du bestille nedenfor.
Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 

* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199  = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99.

Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Analytics SEO gir markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder på norsk
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder, samtidig som du får full oversikt over dine konkurrenters nettsteder
 • Analytics SEO jobber for deg når du sover
 • Du får detaljert og segmentert benchmarking i forhold til konkurrenter og marked
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Alle rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning

Analytics SEO kontrolpanel med nøkkeltall

Analytics SEO kontrolpanel med sammenligning av nøkkeltall i forhold til tidligere perioder.

Når du har valgt ut hvilke søkeord som er viktige for ditt nettsted kan du følge søkeordsplasseringene på Google – fra uke til uke (Pro konto får data fra dag til dag).

Søkeordsplasseringer
På Analytics SEO er det enkelt å overvåke utviklingen av søkeordsplasseringer over tid.

Ved å koble Analytics SEO til Google Webmaster Tools og Google Analytics vil du få utført beregninger som forteller alt om eksisterende søkemotorsynlighet og webtrafikk.

Oversikt over søkordsfordeling

Samtidig vil du også få konkrete innspill til potensielle satsningsområder og søkeord.
Du mottar automatiske beregninger som gir deg tips om nye muligheter med Google Adwords – samtidig som data fra Adwords gir innspill til nye SEO innsatsområder.
Med tilgang til våre samarbeidspartneres databaser, får du kunnskap om nettstedets tekniske tilstand, lenkepopularitet og konkurranseevne i forhold til konkurrentenes nettsteder.

Kort sagt; du lærer alt om hvilke SEO tiltak som fungerer for deg og ditt nettsted. Her får du overblikk og kontroll over arbeidet med søkemotoroptimalisering.

Analytics SEO hjelper deg med å målrette innsatsen for å få ditt nettsted synlig øverst i søkemotorresultatene på Google, Kvasir, Startsiden, Bing og Yahoo.

Bedre søke ordsplasseringer gir mer trafikk. Mer trafikk gir flere kunder. Flere kunder gir mer salg.

Rask tilgang til eksperthjelp og kvalifisert rådgivning

Du vil til enhver tid få prioriterte anbefalinger automatisk. I tillegg får du tilgang til høyt kvalifisert rådgivning og support innen alle aspekter av søkemotormarkedsføring og søkemotoroptimalisering.

Kan dere ikke selv løse oppgaven som kreves, vil vi alltid kunne hjelpe dere med å finne en løsning – eller finne en person som kan hjelpe. Nettpilot samarbeider med digitalbyrået Resolution Media som har flere ansatte som utelukkende jobber med SEO, Google Adwords og webanalyse. Resolution kan derfor overta oppgaven dersom dere har behov for mer omfattende hjelp enn den Nettpilot har kapasitet til å levere.

Verktøyet benyttes av over 10.000 nettsteder på det globale marked, men er også tilpasset norske forhold, av Nettpilot, slik at det kan brukes av deg som utelukkende er på det norske markedet.

Fordeler med Analytics SEO

For deg som er webmaster

For webmastere gir Analytics SEO en kontinuerlig oppdatert sjekkliste for løpende nettstedsvedlikehold og SEO-prosjektstyring. Du har alltid oppdatert informasjon om nettstedets tekniske tilstand og innhold samlet på ett sted.

For nettstedseiere

Du som nettstedseier betaler kanskje andre for å utføre SEO-tjenester? Du får nå mulighet til å kikke leverandøren i kortene ved å sjekke prestasjonene og kvaliteten på det du faktisk betaler for. Du kan daglig kontrollere om det jobbes med tekniske forbedringer, innhold eller lenkebygging, og du kan enkelt vurdere om innsatsen gir resultat.

Med Analytics SEO får du en uavhengig, faktabasert oversikt over din leverandørs prestasjoner til en pris som tilsvarer timeprisen til en konsulent!

For SEO konsulenter

For SEO og Adwords konsulenter er Analytics SEO et verdifullt verktøy – både for dokumentere verdien og ROI av innsatsen med SEO, med også for å arbeide med Google Adwords. Det kutter samtidig ned tiden som går til rapportering, slik at du kan bruke den til synlighetsskapende tiltak.

For byråer

For media, PR og kommunikasjonsbyråer er dette et alternativ til å leie inn et kostnadstungt SEO team hver gang det kommer inn forespørsler om oppdrag som relaterer seg til SEO og PPC styring.

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger


Få et helt år med to måneders rabatt:
Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)
Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis

Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.
Har du bruk for enda flere domener/søkeordsplasseringer? Ta kontakt og vi vil hjelpe deg med å finne en avtale som passer dine behov.

 

Analytics SEO