SEO software: Analytics SEO, global aktør med norsk support

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.  Opprett din konto i dag og forbedre resultatene i løpet av kort tid.

 

SEO software dashboard site overview

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 

* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99.
Få et helt år med to måneders rabatt:
Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)

 

 

Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring. 
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten.

Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014)  lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme  skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer.

IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere.

Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).


Analytics SEO kontrolpanel med sammenligning av nøkkeltall i forhold til tidligere perioder.

Når du har valgt ut hvilke søkeord som er viktige for ditt nettsted kan du følge søkeordsplasseringene på Google – fra uke til uke (Pro konto får data fra dag til dag).

Søkeordsplasseringer

Overvåk utviklingen av søkeordsplasseringer over tid.
Ved å koble Analytics SEO til Google Webmaster Tools og Google Analytics vil du få utført beregninger som forteller alt om eksisterende søkemotorsynlighet og webtrafikk.

Oversikt over søkordsfordeling

Samtidig vil du også få konkrete innspill til potensielle satsningsområder og søkeord.

Du mottar automatiske beregninger som gir deg tips om nye muligheter med Google Adwords – samtidig som data fra Adwords gir innspill til nye SEO innsatsområder.
Med tilgang til våre samarbeidspartneres databaser, får du kunnskap om nettstedets tekniske tilstand, lenkepopularitet og konkurranseevne i forhold til konkurrentenes nettsteder.

Kort sagt; du lærer alt om hvilke SEO tiltak som fungerer for deg og ditt nettsted.

Kan hente data om søkemotorplasseringer på Google, Bing og Yahoo i de fleste språk og markeder.

Bedre søke ordsplasseringer gir mer trafikk. Mer trafikk gir flere kunder. Flere kunder gir mer salg.

Rask tilgang til eksperthjelp og kvalifisert rådgivning

Du vil til enhver tid få prioriterte anbefalinger automatisk. I tillegg får du rask tilgang til høyt kvalifisert rådgivning og support innen alle aspekter av søkemotormarkedsføring og søkemotoroptimalisering.

Kan dere ikke selv løse oppgaven som kreves, hjelper vi dere med å finne en løsning. Nettpilot samarbeider med Performance Award vinnerne i Digitalbyråene Resolution Media og Red Performance som har flere ansatte som utelukkende jobber med SEO, Google Adwords og webanalyse.

Fordeler med Analytics SEO

For deg som er webmaster

For webmastere gir Analytics SEO en kontinuerlig oppdatert sjekkliste for løpende nettstedsvedlikehold og SEO-prosjektstyring. Du har alltid oppdatert informasjon om nettstedets tekniske tilstand og innhold samlet på ett sted.

For nettstedseiere

Du som nettstedseier betaler kanskje andre for å utføre SEO-tjenester? Du får nå mulighet til å kikke leverandøren i kortene ved å sjekke prestasjonene og kvaliteten på det du faktisk betaler for. Du kan daglig kontrollere om det jobbes med tekniske forbedringer, innhold eller lenkebygging, og du kan enkelt vurdere om innsatsen gir resultat.

Med Analytics SEO får du en uavhengig, faktabasert oversikt over din leverandørs prestasjoner til en pris som tilsvarer timeprisen til en konsulent!

For SEO konsulenter

For SEO og Adwords konsulenter er Analytics SEO et verdifullt verktøy – både for dokumentere verdien og ROI av innsatsen med SEO, med også for å arbeide med Google Adwords. Det kutter samtidig ned tiden som går til rapportering, slik at du kan bruke den til synlighetsskapende tiltak.

For byråer

For media, PR og kommunikasjonsbyråer er dette et alternativ til å leie inn et kostnadstungt SEO team hver gang det kommer inn forespørsler om oppdrag som relaterer seg til SEO og PPC styring.

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis

Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

Byrå eller selskap med behov for håndtering av større og flere nettsteder?
Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en byråavtale og vil ha satt opp SEO software med eget brand for egne kunder som kan behandle flere domener/søkeordsplasseringer. Vi kan alltid finne en avtale som passer dine behov.

Analytics SEO

Share Button