SEO byrå med gode anbefalinger

Nettpilot leverer SEO rådgivning og bistand til kunder som har forstått at synlighet på internett krever en konstant strukturert innsats, det er en krig som ikke kan vinnes eller tapes permanent, men en tilstand der man kontinuerlig må være i dialog med, og lytte til så vel brukerne, som til Google.

Vi er konstant på jakt etter nye inputs og inspirasjon og deltar flere ganger i året på viktige internasjonale SEO konferanser.

Våre SEO tjenester:

Våre kunder setter pris på at vi i vårt arbeid gir grundige forklaringer, at vi arbeider ryddig og gjennomsiktig, at vi er ujålete og viser engasjement for hver enkelt kunde. Vi lover ikke fantastiske resultater uten stor innsats, men forklarer mekanismene som kan forhindre eller skape vekst og synlighet i Google, og implementerer SEO i dialog med våre kunder, i det tempo og omfang som passer den enkelte bedrift.

Sentralt i Nettpilots SEO leveranser er faglig ansvarlige, SEO rådgiver Nickolass Jensen, som har jobbet profesjonelt med webkommunikasjon siden 2001 og som har en utdannelse som New Media Manager i bagasjen fra Danmark. Fra 2011 til 2016 var han Country Manager i Norge for Det britiske SEO software selskap Analytics SEO, som nå har navnet Authoritas.

Laurence and nickolass
T.v. Laurence O’Toole, Analytics SEO/Authoritas og t.h. Nickolass Jensen, Nettpilot

Nickolass Jensen har tidligere jobbet med søkemotormarkedsføring og analyse for selskaper som Color Line, L’Oreal, McDonalds, Toyota, Orkla, Telenor, OBOS, Coop, JobIndex, Jobbsafari, Komplett Group, 1881, Tjenestetorget og Pixmania og har vunnet INMAS Performance Award i to kategorier: Multikanal og Analyse sammen med tidligere kolleger i Resolution Media (OmniCom MediaGroup) for henholdsvis Stena Line og Coop Norge.

Han har vært innleid som Senior SEO rådgiver hos flere digitale markedsføringsbyråer ved ulike anledninger. Heriblandt, PHD, OMD, Semway, StarCom og Red Performance.

I dag er kundeportefølgen til Nettpilot et miks av norske, danske og svenske selskap som alle er i vekst og som alle har tydelige ambisjoner om å øke sin markedsandel og bli førende i sin nisje.

Se referanseliste

Her er en av våre nye klienters vekst siden fjoråret etter to måneders fast retaineravtale med nettpilot.

Umiddelbart målbart resultat: Økt omsetning med over en halv million kroner i løpet av samme 30 dagers periode som fjoråret.

Dette gir altså selskapet konkret uttelling på bunnlinjen.

SEO og gode webtekster gir bedre inntjening. Umiddelbare resultater på bunnlinjen.
Gode webtekster som har brukeren i fokus gir bedre inntjening. Og umiddelbare resultater på bunnlinjen.

Nettpilot har gode og erfarne folk rundt seg som kan bistå med med Adwords, Google Analytics, og alle former for Søkemotoroptimalisering. Vi har et nettverk av spesialister på flere fagområder ogg vi foretrekker å blir kjent med våre kunder gjennom vedvarende relasjoner.

Nettpilot leverer alle typer SEO tjenester

Nettpilot har oppnådd gode resultater med søkemotoroptimalisering for både egne prosjekt og for kunders nettsteder i Norge og andre markeder.

Søkeordsplasseringer i Nettpilot SEO etter gjennomført søkemotoroptimalisering.
Med SEO software gjør vi det enkelt å overvåke utviklingen av våre kunders søkeordsplasseringer over tid. Ved samtidig å måle trafikktall økes forståelsen mellom plasseringer og webtrafikk.

Har ditt selskap ambisjoner om å vokse raskt i et marked der det er økende etterspørsel? Ta kontakt for å finne ut av om vi kan bistå med å realisere potensialet.

Nettpilot tilbyr:

 • Kompromisløs og ærlig erfaringsbasert og kunnskapsforankret rådgivning, kurs og håndtering av søkemotoroptimalisering for alle typer nettsteder og organisasjoner.
 • Resultater i form av økt synlighet, større merkevarekjennskap og mer trafikk.
 • Optimalisering av Adwords og Webanalyse i tillegg til SEO.
 • Håndtering og bistand med konverteringsoptimalisering i kombinasjon med SEO.
 • Kunnskap og hands on erfaring med de fleste av markedets mest populæreSEO software.
 • Målrettet og strukturert innsats som forbedrer ditt salgspotensiale kraftig og øker avkastningen per markedsføringskrone.

Å jobbe for å bli synlig øverst i de organiske søkeresultater krever en målrettet innsats fra første tiltak fulgt opp av grundig og kompetent gjennomførsel.

Vedlikehold av søkemotorsynlighet kan utføres f.eks. ved å følge opp gjennom jevnlig produksjon av nytt innhold samt proaktiv konkurrentanalyse. Slik organiserer vi typisk løpende SEO prosjekter:

SEO prosjektorganisering
SEO prosjektorganisering: I et typisk SEO prosjekt vil vi raskest mulig etablere en fornuftig prosjektorganisasjon som passer kundens forutsetninger. Her fra et prosjekt med både løpende SEO og Adwords håndtering for en større organisasjon

Ved å ha en teknisk optimal og søkemotorvennlig webløsning med godt innhold i bunn, vil man automatisk motta relevant inngående trafikk via søkemotorerne uten å betale en krone for det. På sikt kan dette vise seg å være meget lønnsomt.

Nettpilots SEO tjenester:

 1. Teknisk analyse av nettsted og rammeverk
 2. Søkeordsanalyse og vurdering, keywordresearch, trendanalyse av søkeatferd og søkefrekvenser på utvalgte temaer, søkeord og fraser
 3. Oversettelse av webtekster(nylansering av hele nettsteder) fra svensk til norsk, fra dansk til norsk, fra engelsk til norsk, fra tysk til norsk, med foredling og optimalisering av innhold for maks konverting fra Google søk
 4. SEO Benchmarkanalyse i forhold til konkurrenter (benchmarking/konkurrentanalyse)
 5. Teknisk SEO: Rammeverksoptimalisering for best mulig og korrekt indeksering i søkemotorer
 6. Innholdsstrategi, innholdsproduksjon og prosjektstyring
 7. Lenkestrategi og digital relasjonsbygging
 8. SEO kurs og workshop
 9. SEO Retainer, fast SEO sparringspartner og rådgiver for digitale markedsansvarlig/SEO ansvarlig
 10. Merkevareovervåking og brand reputation management i søkemotorer og sosiale medier
 11. Digital Asset Optimization, optimalisering og håndtering av Youtubevideoer, + andre kontoer for maksimal søkbarhet.
 12. Optimalisering for visning  på Google lokalt/regional
 13. Optimalisering for visning på Google maps
 14. Optimalisering for Google blogg-søk
 15. Optimalisering for Google bilde-søk
 16. Optimalisering for Bing
 17. Optimalisering for Yahoo
 18. Optimalisering for Kvasir

Nettpilot har lang og variert kompetanse innen SEO rådgivning og har også lang erfaring med ulike publiseringsverktøy. Vi vet hva som skal til for optimalisering av både markedsføringstiltak, innhold og rammeverk.

Be om proof

Du kan gjerne ta kontakt hvis du ønsker å kontrollere om din nåværende webleverandør eller reklamebyrå gjør jobben du betaler dem for å gjøre online, eller hvis du ønsker å komme godt fra start med et nytt prosjekt eller et redesign av eksisterende webløsning.

SERP for SEO på Google.no for nettpilot.no - 6. juli 2012. Organisk og betalt plassering.

SEO ranking for nettpilot.no på Google – 6. juli 2012.

Organisk og betalt plassering ut av mer enn 900 mio søkeresultater.

I løpet av 2012 hadde de som har søkt etter «SEO» i tillegg kunnet oppleve at Nettpilot.no som eneste aktør har hatt to ulike organiske oppføringer av 10 på første side i Googles søkeresultater. 

Nettpilot.no holdt topp 3 posisjon blant norske søkeresultater hele 2012. Disse plasseringer beveger seg opp og ned alt etter hvilken nettleser, operativsystem, plassering med mer. Siden 2007 og frem til 2017 har Nettpilot.no holdt solide førstesideplasseringer på Google, både for kunder og for en rekke andre av de tjenester og produkter vi tilbyr. Dette skyldes ikke flaks eller tilfeldigheter, men er resultat av grundig og kontinuerlig arbeid.

komplett.no logo

I 2018 oppnådde Nettpilots største kunde, komplett.no, å få den organiske førsteplassen på mer enn 500.000 Black Friday relaterte søk i løpet av november 2018. Dette resulterte i ganske stor merkevare rekkevidde og selvfølgelig også salg for millioner.

Vår faste kunde igjennom 5 år, Bygg og Våtromsgruppen, har opplevd å få organiske leads med flere millioner norske kroner i oppdragsverdi, og opplever fortsatt vekst i organisk etterspørsel.

Våre kunders gjennomsnittlige økning i organisk trafikk fra 2014 til 2015 var på 293 % og organisk ehandelsverdi økte med 111%.

Klikk fra de organiske plasseringer er gratis webtrafikk og er med til å bygge merkevare innen det fagfelt en ønsker å dominere.  Dette har vi jobbet med daglig i mer enn 15 år. så vi vet hvordan det skal gjøres.

Ta kontakt og be om en avtale