WooCommerce Nettbutikk

Få en komplett norsk WordPress woocommerce nettbutikk integrasjon, ferdig oppsatt og integrert med norske plugins og designmaler, betalingsløsning, fraktintegrasjon, erm/crm og mailchimp håndtering. Vi leverer webhotell, drifter løsning, sørger for all vedlikehold og sikkerhetshåndtering. Du kan samtidig få hjelp med alle typer online markedsføring og webanalyse oppgaver hvis du ønsker å satse på vekst.

NETS woocommerce payment for WordPressNettpilot leverer DIBS, NETS, Collector, Klarna, og Svea Finans godkjente betalingsmoduler som gir brukervennlig og trygg handel med Visa og Master card. Vi tilbyr veiledning innen valg av  betalingløsninger og har alle avtaler med de ledende betalingsleverandører i Skandinavia.

Våre betalingsmoduler kan raskt installereres og tas i bruk umiddelbart så snart avtale med innløser og betalingsplattform er på plass.

Få informasjon og innløseravtaler og betalingsplattformer

Bring Fraktguiden API

Bring shipping api for woocommerceGi kundene i din nettbutikk en bedre handleopplevelse ved å gi dem en rask oversikt over tilgjengelige frakt og forsendelsesmetoder i Brings produktoversikt.

Med Bring Fraktguiden og Mybring Booking med Pickup points og pakkesporing API til WooCommerce fra Nettpilot forhåndsinstallert gjør vi det enkelt for kundene i din WooCommerce nettbutikk å velge leveringsmåte med Bring/Posten i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Få mer informasjon om Fraktguiden API og MyBring integrasjon til WooCommerce

ERP, CRM og regnskapsystemer integrert med WooCommerce

WooCommerce plugin til Mamut One integrasjon

Vi har klar flere integrasjoner som gjør det enklere og billigere å integrere en WooCommerce nettbutikk med bedriftens ERP-program og regnskapssystemer. Du kan få følgende integrasjoner til WooCommerce klar ved oppstart.

Vi har erfarne ERP spesialister som har lang fartstid og som kan bistå de fleste selskap med å få på plass de rette prosesser og konfigurasjoner.

Ta kontakt for bistand med konfigurasjon og oppsett

Varehotell, kampanjepakking, kundeservice/fullfilment

Vi hjelper deg med rådgivning innen varehotell, kampanjepakking, kundeservice/fullfilment og utsendelser over hele Norden. Vi har partnere med lang erfaring med lagring, pakking og utsendelse av kampanjemateriell og butikkmateriell, og spesielt god kompetanse på integrerte e-handels- og logistikkløsninger.

Spør oss om kundeservice, lager, pakking og logistikk

WooCommerce parate WordPress themes på norsk

Vi har allerede valgt ut og installert et sett med themes som vi vet er WooCommerce kompatible og som vi vet vil bli vedlikeholdt i lang tid fremover. Leverandørene er valgt med omhu. Vi har oversatt en del av disse themes til norsk og vkan bistå med å ditt favoritt-theme godkjent og oversatt. Noen themes velger vit fordi de er flotte, andre fordi de er lett å håndtere og andre igjen fordi de har så mange funksjoner at vi bare må ta dem med. Felles for dem alle er at vi velger på bakgrunn av våre erfaringer fra andre nettbutikkløsninger med brukervennlighet og konverteringsoptimalisering i fokus.

Ta kontakt for å høre om ditt favoritt theme kan inkluderes

Enkle og brukervennlige checkoutløsninger

WooCommerce Nettbutikken som vi leverer har en av markedets enkleste og mest brukervennlige checkoutmoduler utviklet for å oppnå høyest mulig konvertering.
Den passer til alle slags produkter både virtuelle, variable og også løpende tjenester, som abonnement eller online kurs. Vi bistår med å tilpasse slik at dine kunders handleopplevelse blir så friksjonsfri som mulig.

Fortell oss om din nåværende konverteringsrate og vi skal forklare hva vi kan forbedre

Integrasjon med Mailchimp og andre nyhetsbrevleverandører

Vi leverer plugins som vi vet fungerer med Mailchimp og WooCommerce, og som også kan kommunisere med andre tredjepartsløsninger.

Ønsker du integrasjon med mailchimp eller andre epostsystemer kan du alltid be om hjelp til integrasjon

Webanalyse, SEO, kampanjemarkedsføring og konverteringsoptimalisering

Vi har valgt de beste Google Analytics og Piwik Analytics integrasjoner og kan bistå med konfigurasjoner utover standardløsninger. Vi bygger løsningene våre med Yoast SEO plugins da vi har testet disse med stor suksess igjennom mange år. Vi gjør det mulig å eksportere produkter til Adwords(Google Shopping ), og legger til rette for at det integreres Tag managers eller tag containers som kan rumme eksterne scripts, som skal brukes til enten A/B testing, event/actions tracking eller annet.

Trenger du bistand med Google Adwords er det ikke noe problem, vi har jobbet med Adwords siden 2006 og har partnere som leverer gode automatiske løsninger for håndtering av Adwords for både store og små nettbutikker

Analyse, kontroll, kontinuerlig backup og vedlikehold av installasjon

Tjenesten inkluderer analyse og kontroll av webhotell og serverforhold,  vi undersøker for kompabilitet med nye themes og plugins du ønsker å ta i bruk, foretar nødvendige oppdateringer m.m. etter avtale. Vi installerer nettbutikkløsningen med valgte plugins og funksjoner og konfigurerer dem, samt bistår med avtaleinngåelse hos betalingsleverandør og innløser.

Eksport fra andre nettbutikksystemer

Vi bistår med eksport fra Nettbutikkløsninger som Magento og Shopify samt WordPress WP-Ecommerce og Jigishop. Vi kan også bistå med effektiv eksport fra Mystore, 24nettbutikk og 123nettbutikk.

Fortell oss om din nåværende nettbutikk og vi kan fortelle deg hvordan vi kan få deg videre

Oppstartspakker, kursing og løpende rådgivning

Det er mulig å kjøpe oppstartspakker med oppstartskonsultasjoner og kurs, rådgivning og opplæring i håndtering av nettbutikken ved behov.

Se våre mest populære oppstartskonsultasjoner her og overvei om det kunne være noe for deg FØR du etablerer en ny nettbutikk

Vi er aktive og deltar i utviklingen av WordPress WooCommerce miljøet

f.v.: Barry Kooij & Mike Jolley fra Woothemes/WooCommerce, og meg.
F.v.: Barry Kooij & Mike Jolley fra Woothemes/WooCommerce, og Nickolass Jensen, Nettpilot.

Nettpilot jobber ikke alene, men er opptatt av å knytte kontakter og gode relasjoner til alle samarbeidspartnere og leverandører. Vi deltar på bransjetreff, WordPress Camps og annet som gjør at vi alltid er i front når det gjelder kunnskap og kjennskap til muligheter og utfordringer. Samtidig gir dette oss lavterskel tilgang til rask problemløsing.

Velger du en WooCommerce Nettbutikk fra Nettpilot får du installert en komplett oppdatert WordPressløsning med WooCommerce og med norsk språk, og et theme som er kompatibelt med nettbutikken. I tillegg kan du velge fritt mellom mange tilleggstjenester som styrker din digitale markedsføringsinnsats.

Ta kontakt hvis du er i tvil om noe.

Nettpilots løsninger benyttes av

Petter Northug AS, WTS – Wonder Technology Solutions, Run And Relax Scandinavia, Solid Media, Media Total, Semway, GR Trading, Marinka, Fidos Matkasse, Deltabil, Rønning Ski, Fluid, QT systems (Tonny fra Webforumet),  Leidar Creative, Idium, Creatur Media, Capscom, Optimal Norge AS, Effektmedia, New Element, STARS & BANGS, Attract Sweden AB (SE), Sentir-IT AS, QT Systems, Frilynt Norge, Allé Magasinet/Marimekko, Aleo Internett, 4 Play AS, Fredag Design, Heineviks IT, Fastighetsvärlden (SE), OxySolutions AS, Nor-Nano AS, Designator (DK), Kubimedia, Kim Høibjerg, Rabagast AS, Pocket&Comms AS, , Jakthuset.no, lovstopp.no, Signobutikken, faktum.se, plastisock.com, uver.no, Fidos Matkasse, Lampestudio AS, PK import AS, Inbusiness AS, GR trading AS, Gathering Objects AS, Ewa Solutions AB, M360 Media Group As, Kaizen Forlag AS, Sila Invest, Bamseprodukter AS, Great Graphiqs AB, Webconsult, Mensa Norge, Full Throttle AS, Imbera, Lighthouse8 AS og Fieldproductions.com m. fl.

Besøk MakingWoo.com og se alle våre WooCommerce pakkeløsninger