Bring Shipping API for WooCommerce

Gi kundene i din nettbutikk en bedre handleopplevelse ved å gi dem en rask oversikt over tilgjengelige frakt og forsendelsesmetoder i Brings produktoversikt.

Ved å skrive inn vekt, høyde + bredde + dybde på alle dine produkter fra start vil systemet automatisk slå opp hvilke frakt og forsendelsesmuligheter kunden kan velge mellom når produktene er lagt i handlekurven.

Alt etter hvilke Bring serviceavtale og alternativer du har, vil systemet alltid regne ut den rette pris for hver forsendelse.

Bring Fraktguiden API er utviklet i samarbeide med Bring.

Modulet støtter følgende Bring produkter:

Norge som baseland:
Pakkeboks
Pakke i Postkassen
Norgespakke
Bedriftspakke
Klimanøytral Servicepakke
På døren
Bedriftspakke Ekspress – Over natten
Cargo
Carryon Homeshopping Norge
Carryon Business Norge
Courier VIP
Bud VIP
Bud 1 time
Bud 2 timer
Bud 4 timer
Bud 6 timer

Danmark som baseland:
Carryon Homeshopping Danmarl
Carryon Business Danmark
Courier VIP
Bud VIP
Bud 1 time
Bud 2 timer
Bud 4 timer
Bud 6 timer

Sverige som baseland:
Carryon Homeshopping Danmark
Carryon Business Danmark
Courier VIP
Bud VIP
Bud 1 time
Bud 2 timer
Bud 4 timer
Bud 6 timer

Den rimeligste pluginpakken til kr. 1890,- er laget for programmerere og webutviklere, som selv kan installere og konfigurere løsningen for kundene sine. Her medfølger ikke support. Dette er typisk byråer som tidligere har mottatt oppstartshjelp fra Nettpilot.

For byråer og nettbutikkeiere som ikke har tilstrekkelig med erfaring med WordPress WooCommerce, så anbefaler vi pakken med plugin og oppstartshjelp som koster 2.890,- og den er vel verdt det. Her får dere gratis WooCommerce rådgivning, inklusive installasjon og konfigurasjon til lav pris.

På denne måten vil du unngå unødvendige problemer og ergrelse, og du får samtidig nyttige råd om hvordan du kan forbedre din installasjon.

Bringmodulet selges med en lisens som gir tilgang til oppdateringer + support i 12 måneder. Vi tilbyr avtale om oppdateringer og support etter 12 måneder til en vesentlig lavere pris.

Bring pakkeboks fraktvalg i WooCommerce
Bring pakkeboks fraktvalg er også integrert i WooCommerce pluginet fra Nettpilot

Vi selger pluginlisenser som gjelder for 1 nettsted om gangen. En lisens gir deg anledning til å bruke pluginet på livstid, samt gratis oppdateringer de første 12 måneder.

Har du behov for flere lisenser til flere nettbutikker kan du ta kontakt.