WordPress kurs, opplæring og rådgivning

Navet i de profesjonelle sosiale medier;

Wordpress blogg

WordPress blogg: Det nye publiseringsverktøyet for din nye nettside?

Hvis du ikke allerede har valgt WordPress som publiseringsløsning – så er sjansen for at du snart gjør det, veldig, veldig stor.

Moderne kommunikasjon handler om å være aktivt tilstede på det riktige tidspunkt, på det riktige sted. Tilgjengelighet for kunder og lesere er ikke bare vesentlig, men helt nødvendig.
Med WordPress får du en suveren kommunikasjonsplattform. Du oppnår ikke bare tilgjengelighet og tilstedeværelse online, men WordPress tilbyr også brukervennlighet, fleksibilitet og stabilitet for kommunikatorer.

WorPress blogg er et av verdens mest populære publiseringsverktøy.
Det et er et verktøy som ikke bare kan brukes til blogging, men også nettaviser og bedrifter har tatt i bruk WordPress blogg til sine nettsider.

Nettløsningen er populær – både blant brukere og utviklere.
Det finnes flere årsaker, men jeg kan nevne de vesentligste grunner til at WordPress popularitet vokser og vokser:

 1. WordPress blogg er er basert på åpen kildekode, koden er gratis
 2. WordPress blogg er enkel å sette opp
 3. WordPress blogg er søkemotorvennlig
 4. WordPress blogg har et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
 5. WordPress blogg har mange tilleggsmoduler som er enkle å ta i bruk
 6. WordPress blogg har et ekstremt aktivt utvikler og brukermiljø
 7. WordPress blogg er oversatt til mange språk
 8. WordPress blogg gjør det enkelt å være sosial på Internettet
 9. WordPress blogg har gode sikkerhetsrutiner og antispam funksjoner
 10. WordPress blogg har mange tilgjengelige designmaler, enten gratis eller veldig rimelige
 11. WordPress blogg integreres enkelt med andre applikasjoner

Legger du ut nyheter i WordPress blogg, gjør du det lett for Google og andre søkemotorer å finne frem til tekstene dine.
At det i tillegg er enkelt å legge ut nyheter når man benytter WordPress, kan heller ikke sies å være en ulempe;-)

I 2008 fikk WordPress mye skryt og er nå den mest ettersøkte «gratis» webløsningen på nettet. i 2009 ble WordPress blogg kåret til verdens beste åpen kildekode CMS.
Dette til tross for at det er utviklet som en bloggeplattform.

Nettpilot tilbyr WordPress kurs og opplæring, samt utvikling og tilpasning av synlige og søkemotorvennlige publiseringsløsninger i WordPress blogg.

Med et kort og intensivt kurs vil dere stifte bekjentskap med WordPress sine muligheter og funksjoner, enten som blogg og/eller nettbutikk, og også som fullverdig CMS.

Som utgangspunkt bør kursdeltakerne i forveien ha satt opp egen blogg med WordPress, men vi kan også inkludere oppsett og installasjon av egen WordPress blogg som egen undervisningtime.

Vi vil bruke tid på tekniske hjelpemidler for en optimal og godt synlig blogg, din tilgang til bloggingen, strategiske overveielser og rutiner for god flyt i arbeidet med publisering av innhold.

I første omgang baserer vi oss på din bedriftsstrategi og dine forretningsmål.

Vi tilpasser alle kurs individuelt fordi alle organisasjoner/bedrifter har ulike behov. Redaktørkurs kan også arrangeres. Nettpilot tilbyr dessuten kurs rettet mot på Høyskolestudenter og undervisere.

Share Button
Sjekk dette: Vi har akkurat lansert en ny versjon av det mest komplette og brukervennlige SEO software som du kan finne på norsk.

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.


Opprett din gratis startkonto nå

 

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 
* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99. Få et helt år med to måneders rabatt: Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)  
Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring.
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten. Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014) lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer. IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere. Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

[/box] [/twocol_one_last] Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

×