Norsk WordPress utvikling, integrasjoner, plugins, design og optimalisering

Nettpilot hjelper ditt selskap med å bygge fungerende, brukervennlige løsninger som er i tråd med dine forretningsmål.

Fra WordPress blogg til WordPress utvikling

Vi tilbyr 18 års webmaster erfaring kombinert med innovative og sultne utviklingskompetanser, dyp kunnskap om blogging, sosiale medier og digital markedsføring, og kan levere opplæring, design og tilpasning av WordPressløsninger for kunder, samt med utvikling av tilleggsmoduler.

Med over 500 registrerte WordPress kunder siden 2008 i er vi en av de mest brukte leverandørene når det gjelder WordPress løsninger og integrasjoner for E-handel, i Norge.

Har du behov for integrasjon med betalingsløsninger, logistikkleverandører, regnskap og økonomi så vil kunne integrere dette enten via egne tilleggsmoduler eller via en av våre integrasjonspartnere.

Dette betyr at Nettpilot kan levere både enkeltelementer eller komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Se vår referanseliste her eller besøk bloggen vår

Nettpilots egne velavprøvde plugins og tjenester

Nettbutikk Plugins

WooCommerce Shipping Forcer

kr 2.490
Bestill
Bestill
Bestill
Bestill

Totalløsninger for nettbutikker, kursleverandører, medlemsorganisasjoner og nisjeprodusenter

Vår løsning er bygget rundt en solid kjerne som gir oss mulighet for å tilpasse nettsted og nettbutikkfunksjoner til ulike produkttyper.

  • Selger du klær, sportsutstyr, elektroniske gadgets, kunst, motordeler, bøker, trafikkskoletimer og annet så har vi en kunde som har gjort det før, og vet hvordan det løses.
  • Selger du kurs, opplæring eller billetter til ymse begivenheter vil vi kunne levere en løsning som gjør det enkelt å være arrangør.
  • Selger du medlemsskap på et treningsstudie vil du kunne håndtere både innmeldingsgebyrer og løpende abonnementstrekk via nettstedet.
  • Selger du billetter vil dine gjester kunne skrive ut billetten, eller fremvise digital billett via smarttelefon og fremvise strekkode som kan leses med strekkode skanner ved check in i døren.

Mulighetene er mange.

Spør oss om vi kan løse dine utfordringer

WordPress har i popularitet langt overtrumfet andre publiseringsverktøy.

Dette innebærer at det er flere som leverer WordPress webløsninger av høy kvalitet, og at det alltid er tilgang til kompetente WordPress utviklere. Høy etterspørsel har skapt et aktivt og progressivt leverandørmarked, og dette har igjen ført til verdens mest populære og brukervennlige webløsning.

Nettpilot har levert både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker, og har dessuten utviklet både NETS Netaxept plugins og DIBS payment plugins til det mest brukte E-handels innstikk for WordPress: WP E-commerce, samt NETS modul til både Woocommerce og MarketPress.

Nettpilot har også utviklet et plugin til WordPress Woocommerce Nettbutikk som er fullt ut kompatibel med BRING Norge sin API løsning.

Tilleggsmoduler og ekstra funksjoner i WordPress

WordPress har mange ulike tilleggsfunksjoner som gjør det enkelt å lage funksjoner på din hjemmeside nøyaktig som du ønsker det. Hvis du har et behov som ikke dekkes av standardinstallasjonen, vil vi raskt kunne vurdere om det allerede finnes et modul som vi kan integrere for deg.

Dersom dette ikke finnes, vil Nettpilot kunne utvikle et modul slik at det skreddersys til akkurat dine behov. Trenger du spesialtilpassede funksjoner blir vi enige om oppgave, pris og krav til løsning. Dernest utvikles løsningen av Nettpilot, eller oppgaven outsources til en betrodd partner.

WordPress SEO: Søkemotoroptimalisert innhold, løsning og rammeverk

Nettpilot setter opp din WordPress løsning slik at den er svært søkemotorvennlig. Dette betyr at nettstedet ditt får gode muligheter for å rangere høyt på Google.

Nettpilot i søkemotorresultatene på Google på ordet søkemotoroptimalisering.

Nettpilot utfører også kompetent søkemotoroptimalisering. Hvordan fant du denne siden?

Bli synlig på Google med WordPress

Nettpilot har arbeidet med søkemotoroptimalisering (SEO) i mange år, vi vet hva som fungerer og ikke fungerer med WordPress. Vi kan også hjelpe deg med å installere webstatistikkverktøy som gjør det enkelt å måle effekten av innsatsen. Les mer om søkemotoroptimalisering (SEO)

Kursing, veiledning og oppfølgning

Du og/eller dine ansatte vil bli tilbudt kurs som hjelper bedriften til å forstå hvordan man produserer innhold som blir funnet i søkemotorer, og dermed synlig for potensielle kunder og andre relevante aktører. Nettpilot kan utføre regelmessige analyser av søkemotorsynlighet og webtrafikk slik du til enhver tid har optimalisert innhold, publiseringsløsning og synlige hjemmesider. Les mer om kurs i WordPress.

Vedlikeholdsavtale og supportering

Nettpilot kan i forbindelse med installasjonen av WordPress blogg, opprette en fast vedlikeholdsavtale. Dette er en supporttjeneste hvor vi forplikter oss til å avsette et fast antall timer per måned til supportering av brukere og vedlikehold av løsningen. Dessuten fastsettes avtale for rutinemessige tekniske sjekk. Lær mer om Nettpilots WordPress vedlikeholdsavtale.

Innholdsutvikling og oppdateringer (webmaster- eller redaktøravtale)

Med en webmaster- eller redaktøravtale kan Nettpilot påta seg alt oppdateringsarbeid dersom du ønsker det. Du kan også bruke oss som sparringspartner for å finne frem til relevant innhold. Hvis du har valgt å benytte WordPress Blogg, så kan du enkelt holde nettstedet oppdatert som webmaster selv. Dette kan dog være tidkrevende, og en del vil derfor ønske å la andre ta hånd om oppgaven.

Lær mer om Nettpilots WordPress vebmasteravtale.

Nettpilot har spesialisert seg på små og litt større WordPress prosjekt, og under referanser finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Ta kontakt om du trenger mer informasjon.