Norsk WordPress blogg: Løsninger, utvikling, design og SEO

Synlige, brukervennlige nettsteder – i tråd med dine forretningsmål

Wordpress

For deg som ønsker søkemotorvennlige nettsteder; WordPress er et ypperlig verktøy!

Nettpilot tok i bruk WordPress til egne blogger allerede i 2006 (blogget siden 2003 – og vært webmaster siden 2001), og har derfor lang erfaring med opplæring, design og tilpasning av WordPressløsninger for kunder, samt med utvikling av tilleggsmoduler.

Som du kan se av nedenstående graf har WordPress i popularitet langt overtrumfet andre publiseringsverktøy.

Dette innebærer at det er flere som leverer WordPress webløsninger av høy kvalitet, og at det alltid er tilgang til kompetente WordPress utviklere. Høy etterspørsel har skapt et aktivt og progressivt leverandørmarked, og dette har igjen ført til verdens mest populære og brukervennlige webløsning.

Nettpilot har siden 2009 levert både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker, og har dessuten utviklet både NETS modul og DIBS betalingsmodul til det mest brukte E-handels innstikk for WordPress: WP E-commerce, samt NETS modul til både Woocommerce og MarketPress. Nettpilot har også utviklet et plugin til WordPress Woocommerce som er fullt ut kompatibelt med BRING Norge.

Run and Relax

WordPress løsning fra Nettpilot: Run and Relax Scandinavia designer, produserer og selger egen kleskolleksjon til aktive moderne kvinner via nettsiden www.runandrelax.com

Tilleggsmoduler og ekstra funksjoner i WordPress

WordPress blogg har mange ulike tilleggsfunksjoner (27 108 plugins per september 2013) som gjør det enkelt å lage funksjoner på din hjemmeside nøyaktig som du ønsker det.

Hvis du har et behov som ikke dekkes av standardinstallasjonen, vil vi raskt kunne vurdere om det allerede finnes et modul som vi kan integrere for deg. Dersom dette ikke finnes, vil Nettpilot kunne utvikle et modul slik at det skreddersys til akkurat dine behov. Trenger du spesialtilpassede funksjoner blir vi enige om oppgave, pris og krav til løsning. Dernest utvikles løsningen av Nettpilot, eller oppgaven outsources til en betrodd partner.

WordPress SEO: Søkemotoroptimalisert innhold, løsning og rammeverk

Nettpilot setter opp din WordPress løsning slik at den er svært søkemotorvennlig. Dette betyr at nettstedet ditt får gode muligheter for å rangere høyt på Google.

Nettpilot i søkemotorresultatene på Google på ordet søkemotoroptimalisering. Nettpilot utfører også kompetent søkemotoroptimalisering. Hvordan fant du denne siden?

Nettpilot har arbeidet med søkemotoroptimalisering (SEO) i mange år, vi vet hva som fungerer og ikke fungerer med WordPress. Vi kan også hjelpe deg med å installere webstatistikkverktøy som gjør det enkelt å måle effekten av innsatsen.

Les mer om søkemotoroptimalisering (SEO)


Kursing, veiledning og oppfølgning

Du og/eller dine ansatte vil bli tilbudt kurs som hjelper bedriften til å forstå hvordan man produserer innhold som blir funnet i søkemotorer, og dermed synlig for potensielle kunder og samarbeidspartnere. Nettpilot kan utføre regelmessige analyser av søkemotorsynlighet og webtrafikk slik du til enhver tid har optimalisert innhold, publiseringsløsning og synlige hjemmesider.
Les mer om kurs i WordPress.

Vedlikeholdsavtale og supportering

Nettpilot kan i forbindelse med installasjonen av WordPress blogg, opprette en fast vedlikeholdsavtale. Dette er en supporttjeneste hvor vi forplikter oss til å avsette et fast antall timer per måned til supportering av brukere og vedlikehold av løsningen. Dessuten fastsettes avtale for rutinemessige tekniske sjekk.
Lær mer om Nettpilots WordPress vedlikeholdsavtale.

Innholdsutvikling og oppdateringer (webmaster- eller redaktøravtale)

Med en webmaster- eller redaktøravtale kan Nettpilot påta seg alt oppdateringsarbeid dersom du ønsker det. Du kan også bruke oss som sparringspartner for å finne frem til relevant innhold. Hvis du har valgt å benytte WordPress Blogg, så kan du enkelt holde nettstedet oppdatert som webmaster selv. Dette kan dog være tidkrevende, og en del vil derfor ønske å la andre ta hånd om oppgaven. Lær mer om Nettpilots WordPress vebmasteravtale.

Nettpilot har spesialisert seg på små og litt større WordPress prosjekt, og under finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Nettpilot har siden 2009 jobbet med utvikling, tilpasning og levering av betalingsløsninger til WordPress nettbutikker og er både NETS og DIBS partner.

Ta kontakt til Nettpilot på tlf. 40043101 om du trenger mer informasjon, eller ta kontakt på nettpilot (at) nettpilot.no? Benytt kontaktskjema her.

Share Button
Sjekk dette: Vi har akkurat lansert en ny versjon av det mest komplette og brukervennlige SEO software som du kan finne på norsk.

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.


Opprett din gratis startkonto nå

 

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 
* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99. Få et helt år med to måneders rabatt: Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)  
Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring.
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten. Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014) lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer. IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere. Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

[/box] [/twocol_one_last] Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

×