Norsk WordPress blogg: Løsninger, utvikling, design og SEO

Wordpress blogg

Vi bygger synlige, brukervennlige nettsteder som er i tråd med dine forretningsmål!

Nettpilot tok i bruk WordPress til egne blogger allerede i 2006 (blogget siden 2003 – og vært webmaster siden 2001), og har derfor lang erfaring med opplæring, design og tilpasning av WordPressløsninger for kunder, samt med utvikling av tilleggsmoduler.

Som du kan se av nedenstående graf har WordPress i popularitet langt overtrumfet andre publiseringsverktøy.

Dette innebærer at det er flere som leverer WordPress webløsninger av høy kvalitet, og at det alltid er tilgang til kompetente WordPress utviklere. Høy etterspørsel har skapt et aktivt og progressivt leverandørmarked, og dette har igjen ført til verdens mest populære og brukervennlige webløsning.

Nettpilot har siden 2009 levert både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker, og har dessuten utviklet både NETS Netaxept plugins og DIBS payment plugins til det mest brukte E-handels innstikk for WordPress: WP E-commerce, samt NETS modul til både Woocommerce og MarketPress. Nettpilot har også utviklet et plugin til WordPress Woocommerce Nettbutikk som er fullt ut kompatibel med BRING Norge sin API løsning.

Runandrelax sin webshop vokser sammen med WooCommerce. Første versjon ble lansert i august 2012.

Runandrelax woocommerce webshop: Run and Relax Scandinavia designer, produserer og selger egen kleskolleksjon til aktive moderne kvinner via nettsiden www.runandrelax.com

Tilleggsmoduler og ekstra funksjoner i WordPress

WordPress blogg har mange ulike tilleggsfunksjoner (34 373 plugins per november 2014) som gjør det enkelt å lage funksjoner på din hjemmeside nøyaktig som du ønsker det.

Hvis du har et behov som ikke dekkes av standardinstallasjonen, vil vi raskt kunne vurdere om det allerede finnes et modul som vi kan integrere for deg. Dersom dette ikke finnes, vil Nettpilot kunne utvikle et modul slik at det skreddersys til akkurat dine behov. Trenger du spesialtilpassede funksjoner blir vi enige om oppgave, pris og krav til løsning. Dernest utvikles løsningen av Nettpilot, eller oppgaven outsources til en betrodd partner.

WordPress SEO: Søkemotoroptimalisert innhold, løsning og rammeverk

Nettpilot setter opp din WordPress løsning slik at den er svært søkemotorvennlig. Dette betyr at nettstedet ditt får gode muligheter for å rangere høyt på Google.

Nettpilot i søkemotorresultatene på Google på ordet søkemotoroptimalisering.
Nettpilot utfører også kompetent søkemotoroptimalisering. Hvordan fant du denne siden?

 

 

Kursing, veiledning og oppfølgning

Du og/eller dine ansatte vil bli tilbudt kurs som hjelper bedriften til å forstå hvordan man produserer innhold som blir funnet i søkemotorer, og dermed synlig for potensielle kunder og samarbeidspartnere. Nettpilot kan utføre regelmessige analyser av søkemotorsynlighet og webtrafikk slik du til enhver tid har optimalisert innhold, publiseringsløsning og synlige hjemmesider.
Les mer om kurs i WordPress.

Vedlikeholdsavtale og supportering

Nettpilot kan i forbindelse med installasjonen av WordPress blogg, opprette en fast vedlikeholdsavtale. Dette er en supporttjeneste hvor vi forplikter oss til å avsette et fast antall timer per måned til supportering av brukere og vedlikehold av løsningen. Dessuten fastsettes avtale for rutinemessige tekniske sjekk.
Lær mer om Nettpilots WordPress vedlikeholdsavtale.

Innholdsutvikling og oppdateringer (webmaster- eller redaktøravtale)

Med en webmaster- eller redaktøravtale kan Nettpilot påta seg alt oppdateringsarbeid dersom du ønsker det. Du kan også bruke oss som sparringspartner for å finne frem til relevant innhold. Hvis du har valgt å benytte WordPress Blogg, så kan du enkelt holde nettstedet oppdatert som webmaster selv. Dette kan dog være tidkrevende, og en del vil derfor ønske å la andre ta hånd om oppgaven. Lær mer om Nettpilots WordPress vebmasteravtale.

Nettpilot har spesialisert seg på små og litt større WordPress prosjekt, og under finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Nettpilot har siden 2009 jobbet med utvikling, tilpasning og levering av betalingsløsninger til WordPress nettbutikker og er både NETS og DIBS partner.

Ta kontakt til Nettpilot på tlf. 40043101 om du trenger mer informasjon, eller ta kontakt på nettpilot (at) nettpilot.no? Benytt kontaktskjema her.