WordPress Nettbutikk med Klarna, DIBS eller NETS betaling integrert for Visa og Mastercard

Brukervennlig og salgsfremmende, tilpasset norske, svenske og danske bedrifter/organisasjoner.

Her kan du få en brukervennlig og salgsfremmende nettbutikk som enkelt kan integreres i eksisterende WordPress blogg installasjon.  Vi leverer integrasjon med Klarna checkout, NETS Netaxept eller DIBS betaling.

Nettpilot er godkjent WordPress partner hos de norske kortbetalingsleverandørene NETS og DIBS samt Klarna slik at du kan tilby dine kunder både brukervennlig og trygg E-handel med Visa og Mastercard samt fakturabetaling.

Nets, Dibs og Klarna logoer

Nettpilot WordPress Nettbutikk

Nettpilot har levert løsninger til mer enn 100 små og store WordPress nettbutikker.

Vi leverer en brukervennlig, søkemotorvennlig, rimelig og moderne nettbutikk til deg som vil selge varer eller tjenester på Internett. I tillegg kan vi legge til rette for en mobilvennlig nettbutikk som er responsiv og fungerer bra på alle plattformer. Om du allerede har en nettbutikk basert på en annen publiseringsløsning (Magento, Typo3, eZ Publish osv.), men av ulike årsaker ønsker å skifte til WordPress, så har vi rutiner og prosesser på plass for rask og enkelt overføring.

Har du allerede en WordPress publiseringsløsning?

Om du ønsker det, så kan vi integrere nettbutikken sammen med din eksisterende løsning. Nettpilot har levert betalingsløsninger til både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker siden 2009. Vi har utviklet flere DIBS og NETS betalingsmoduler til de mest brukte E-handelsinnstikk for WordPress og

Nettpilot leverer i dag seks ulike tilleggsmoduler som gir både NETS betaling og DIBS betaling til

Samtidig har vi inngått avtale med Klarna som gir oss mulighet for å tilby Klarna Checkout til favorable partner priser som er lavere enn de du kan få direkte via Klarna. Dette betyr at Nettpilot kan levere komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Nettpilot har spesialisert seg på WordPress Nettbutikk prosjekt, og under finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Nettpilots betalingsløsninger brukes også av : Petter Northug AS, WTS – Wonder Technology Solutions, QT systems (Tonny fra Webforumet),  Leidar Creative, Idium, Creatur Media, Capscom, Optimal Norge AS, Effektmedia, New Element, STARS & BANGS, Attract Sweden AB (SE), Sentir-IT AS, QT Systems, Frilynt Norge, Allé Magasinet/Marimekko, Aleo Internett, 4 PLay AS, Fredag Design, Heineviks IT, Fastighetsvärlden (SE), OxySolutions AS, Eigil Sagafos, Nor-Nano AS, Designator (DK), Kubimedia, Kim Høibjerg, Rabagast AS, Pocket&Comms AS, , Jakthuset.no, lovstopp.no, Signobutikken, faktum.se, plastisock.com, Skogenorganics.no, pvnch.co.uk, uver.no, og Fieldproductions.com m. fl.

Vi har valgt Klarna, DIBS og NETS som partnere innen betalingsløsninger fordi de er de mest foretrukne betalingsløsninger i Skandinavia.

Alle modulene kan selvsagt integreres i nettbutikken vi leverer. Vi har dessuten utviklet det eneste komplette WordPress plugin med Bring Fraktguiden API til WordPress WooCommerce, slik at du også kan få en modul for utregning av frakt i nettbutikken din.

Nettbutikken har en av markedets enkleste og mest brukervennlige checkoutmoduler utviklet for å oppnå høyest mulig konvertering. Denne løsningen passer godt til alle slags nettbutikker.

Priser: Installasjon av nettbutikk med valgfri integrert modul for Klarna Checkout, DIBS eller NETS betaling i eksisterende WordPress løsning  fra kr. 19.990,- (Den rimeligste løsningen inkluderer oppstartsgebyr for Nets Netaxept Start avtale.)

Rådgivning. oppsett, design og installasjon av både WordPress løsning og nettbutikk med DIBS betaling Klarna Checkout, eller Nets betalingsløsning fra kr. 49.990,-

Priser er eksl. MVA, løpende avtalepriser hos betalingsleverandører og innløseravtale. 

Share Button