WordPress Nettbutikk med Klarna, DIBS eller NETS betaling integrert for Visa og Mastercard

Brukervennlig og salgsfremmende, tilpasset norske, svenske og danske bedrifter/organisasjoner.

Her kan du få en brukervennlig og salgsfremmende nettbutikk som enkelt kan integreres i eksisterende WordPress blogg installasjon.  Vi leverer integrasjon med Klarna checkout, NETS Netaxept eller DIBS betaling.

Nettpilot er godkjent WordPress partner hos de norske kortbetalingsleverandørene NETS og DIBS samt Klarna slik at du kan tilby dine kunder både brukervennlig og trygg E-handel med Visa og Mastercard samt fakturabetaling.

Nets, Dibs og Klarna logoer

Nettpilot WordPress Nettbutikk

Nettpilot har levert løsninger til mer enn 100 små og store WordPress nettbutikker.

Vi leverer en brukervennlig, søkemotorvennlig, rimelig og moderne nettbutikk til deg som vil selge varer eller tjenester på Internett. I tillegg kan vi legge til rette for en mobilvennlig nettbutikk som er responsiv og fungerer bra på alle plattformer. Om du allerede har en nettbutikk basert på en annen publiseringsløsning (Magento, Typo3, eZ Publish osv.), men av ulike årsaker ønsker å skifte til WordPress, så har vi rutiner og prosesser på plass for rask og enkelt overføring.

Har du allerede en WordPress publiseringsløsning?

Om du ønsker det, så kan vi integrere nettbutikken sammen med din eksisterende løsning. Nettpilot har levert betalingsløsninger til både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker siden 2009. Vi har også utviklet flere DIBS og NETS betalingsmoduler til de mest brukte E-handelsinnstikk for WordPress.

Nettpilot leverer i dag seks ulike tilleggsmoduler som gir både NETS betaling og DIBS betaling til

Samtidig har vi inngått avtale med Klarna som gir oss mulighet for å tilby Klarna Checkout til favorable partner priser som er lavere enn de du kan få direkte via Klarna. Dette betyr at Nettpilot kan levere komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Nettpilot har spesialisert seg på WordPress Nettbutikk prosjekt, og under finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Nettpilots betalingsløsninger brukes også av : Petter Northug AS, WTS – Wonder Technology Solutions, QT systems (Tonny fra Webforumet),  Leidar Creative, Idium, Creatur Media, Capscom, Optimal Norge AS, Effektmedia, New Element, STARS & BANGS, Attract Sweden AB (SE), Sentir-IT AS, QT Systems, Frilynt Norge, Allé Magasinet/Marimekko, Aleo Internett, 4 PLay AS, Fredag Design, Heineviks IT, Fastighetsvärlden (SE), OxySolutions AS, Eigil Sagafos, Nor-Nano AS, Designator (DK), Kubimedia, Kim Høibjerg, Rabagast AS, Pocket&Comms AS, , Jakthuset.no, lovstopp.no, Signobutikken, faktum.se, plastisock.com, Skogenorganics.no, pvnch.co.uk, uver.no, og Fieldproductions.com m. fl.

Vi har valgt Klarna, DIBS og NETS som partnere innen betalingsløsninger fordi de er de mest foretrukne betalingsløsninger i Skandinavia.

Alle modulene kan selvsagt integreres i nettbutikken vi leverer. Vi har dessuten utviklet BRING Fraktguiden API integrasjon til WordPress Woocommerce, slik at du også kan få en modul for utregning av frakt i nettbutikken din.

Nettbutikken har en av markedets enkleste og mest brukervennlige checkoutmoduler utviklet for å oppnå høyest mulig konvertering. Denne løsningen passer godt til alle slags nettbutikker.

Priser: Installasjon av nettbutikk med valgfri integrert modul for Klarna Checkout, DIBS eller NETS betaling i eksisterende WordPress løsning  fra kr. 19.990,- (Den rimeligste løsningen inkluderer oppstartsgebyr for Nets Netaxept Start avtale.)

Rådgivning. oppsett, design og installasjon av både WordPress løsning og nettbutikk med DIBS betaling Klarna Checkout, eller Nets betalingsløsning fra kr. 49.990,-

Priser er eksl. MVA, løpende avtalepriser hos betalingsleverandører og innløseravtale. 

Share Button
Sjekk dette: Vi har akkurat lansert en ny versjon av det mest komplette og brukervennlige SEO software som du kan finne på norsk.

Med Analytics SEO får du et kraftig og lettforståelig verktøy som hjelper deg å få råd og tips om søkemotoroptimalisering av ditt nettsted og din online markedsføring.


Opprett din gratis startkonto nå

 

SEO software dashboard site overview

Bestill her

Freemium
Gratis
Alle standard funksjoner
Online support
1 nettsted
1 brukerkonto
10 søkeord
20 sider
50 backlinks
 
Startup
nkr. 199,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
30 søkeord
50 sider
100 backlinks
 
Growing
nkr. 399,-/md
Alle standard funksjoner
Online support
2 nettsteder
2 brukere per konto
80 søkeord
120 sider
240 backlinks
 
Established
nkr. 990,-/md
Alle standard funksjoner
Telefonisk support
4 nettsteder
2 brukere per konto
200 søkeord
500 sider
500 backlinks
 
* Priser er her vist i norske kroner, men betaling utføres direkte hos Analytics SEO i britiske pund: Nkr. 199 = £ 19, nkr. 399 = £39, nkr. 990 = £ 99. Få et helt år med to måneders rabatt: Analytics SEO Standard (Established): 990 GBP/år (2 måneder gratis)  
Analytics SEO er et britisk softwareselskap som siden 2010 har jobbet aktivt med å utvikle et SEO prosjektstyringsverktøy som i dag benyttes av mer enn 14.000 nettsteder i hele verden. Nettpilot har samarbeidet med selskapet siden høsten 2010 og har utviklet den norske versjonen som i dag benyttes av Nettpilots kunder under navnet Nettpilot SEO. Analytics SEO har vokst til en global aktør med avdelinger i 6 land, og 16 ansatte, og har oppnådd betydelig kunnskap om fagfeltet og pågående trender innen webanalyse og søkemotormarkedsføring.
Nettpilot har jobbet med systemet fast siden 2010, og er ansvarlig for den norske versjonen. I løpet av tre år har vi utviklet komplett norsk online SEO service med et oversiktlig brukergrensesnitt. Med beskrivende og utdypende forklaringer hjelper det deg til å få en slik prosess at du får den hjelpen du trenger for å skape et mer søkemotorvennlig nettsted. Nettpilot er eneste sertifiserte forhandler og rådgiver i Norge og har både mediebyråer og kjente merkevarer på kundelisten. Book Demo Få gratis startkonto

Nå med (not provided) data

I perioden januar 2013 til januar 2014 økte andel av (Not provided) i de organiske søkeordsdata fra rundt 20 % til omkring 80 % i Norge og enda mer i en del andre land. Dette har frustret mange som jobber daglig med SEO, fordi 4 av 5 søkeord ikke har vært synlige i oversikten over organiske trafikkdrivende søkeord. 23. april i år (2014) lanserte Analytics SEO derfor en ny IntelliTraffic ™ algoritme skal brukes til å gjenopprette dine søkeordsdata som Google har skjult bak betegnelsen (Not provided). Dette betyr at du vil kunne få langt mere kunnskap om hvilke organiske søkeord som er verdifulle og interessante for arbeidet med søkemotormarkedsføring. Samtidig blir det lettere å beregne verdien av endringer i søkeordsplasseringer. IntelliTrafficProcess, en patentert løsning for å få mere presise søkeordsdata. Løsningen er integrert i Analytics SEO slik at SEO data blir behandlet smartere. Hvorfor bør jeg velge Analytics SEO frem for andre SEO verktøy på markedet?

 • Eneste komplette SEO software med 100% Norsk grensesnitt og automatisk rapportering
 • Markedets beste automatiske råd om søkeord og potensielle satsningsområder
 • Du har full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for egne nettsteder i forhold til dine konkurrenters nettsteder
 • Jobber for deg konstant – også når du sover
 • Opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje
 • Rapporter leveres på faglig korrekt norsk, med norsk support og tilgang til dedikert ekspertrådgivning (Fås også på svensk, engelsk og fransk).

Felles for alle typer abonnement:

 • Ubegrenset antall brukere og kampanjer (bortsett fra Freemium)
 • Utfører både onsite og offsite SEO analyser i et felles kontrollpanel
 • Eksporter rapporter med et tastetrykk i PDF, Excel og PPTformat
 • Samler data fra flere datakilder på et sted slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger
 • Kombinerer data fra Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO og SEMrush)
 • Vurderer PPC vs. organisk ROI i enkelt grensesnitt
 • Du kan sette kvantitative mål og følge utviklingen, dag for dag
 • Få automatisk beskjed om fremdrift i forhold til dine målsetninger

Ta kontakt hvis du har bruk for bruk for en tilpasset avtale

[/box] [/twocol_one_last] Opprett konto i dag – Bestill for et helt år på forhånd og få to måneder gratis Alle priser er eks. mva og det betales direkte med VISA/MASTERCARD til Analytics SEO i britiske pund.

×