WordPress Nettbutikk med Nets Netaxept, Dibs, Epay, Sweapay eller Klarna betalingsløsning integrert?

Brukervennlig og salgsfremmende, tilpasset norske, svenske og danske bedrifter/organisasjoner.

Her kan du få en brukervennlig og salgsfremmende nettbutikk som enkelt kan integreres i eksisterende WordPress blogg installasjon.  Vi leverer ferdige plugins eller integrasjon med Klarna checkout, NETS Netaxept eller DIBS betaling.

Logoer til betalingsleverandørerne Nets, Dibs og Klarna.

Nettpilot har levert løsninger til mer enn 100 norske, svenske og danske nettbutikker og er godkjent partner med betalingsleverandørerne Nets, Dibs og Klarna.

Vi leverer en brukervennlig, søkemotorvennlig, rimelig og moderne nettbutikk til deg som vil selge varer eller tjenester på Internett. I tillegg kan vi legge til rette for en mobilvennlig nettbutikk som er responsiv og fungerer bra på alle plattformer. Om du allerede har en nettbutikk basert på en annen publiseringsløsning (Magento, Typo3, eZ Publish osv.), men av ulike årsaker ønsker å skifte til WordPress, så har vi rutiner og prosesser på plass for rask og enkelt overføring.

Nettpilot er godkjent WordPress partner hos de norske kortbetalingsleverandørene NETS og DIBS samt Klarna slik at du kan tilby dine kunder både brukervennlig og trygg E-handel med Visa og Mastercard samt fakturabetaling.

Har du allerede en WordPress publiseringsløsning?

Om du ønsker det, så kan vi integrere nettbutikken sammen med din eksisterende løsning. Nettpilot har levert betalingsløsninger til både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker siden 2009. Vi har utviklet flere DIBS og NETS betalingsmoduler til de mest brukte E-handelsinnstikk for WordPress.

Nettpilot leverer i dag seks ulike tilleggsmoduler som gir både NETS betaling og DIBS betaling til

Alle modulene kan selvsagt integreres i nettbutikken vi leverer. Vi har dessuten utviklet det eneste komplette WordPress plugin med Bring Fraktguiden API til WordPress WooCommerce, slik at du også kan få en modul for utregning av frakt i nettbutikken din.

Våre mest aktuelle plugins for WordPress og Ehandel

Dette betyr at Nettpilot kan levere komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Nettpilot har spesialisert seg på WordPress Nettbutikk prosjekt, og under finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Nettpilots betalingsløsninger brukes også av

Petter Northug AS, WTS – Wonder Technology Solutions, QT systems (Tonny fra Webforumet),  Leidar Creative, Idium, Creatur Media, Capscom, Optimal Norge AS, Effektmedia, New Element, STARS & BANGS, Attract Sweden AB (SE), Sentir-IT AS, QT Systems, Frilynt Norge, Allé Magasinet/Marimekko, Aleo Internett, 4 PLay AS, Fredag Design, Heineviks IT, Fastighetsvärlden (SE), OxySolutions AS, Eigil Sagafos, Nor-Nano AS, Designator (DK), Kubimedia, Kim Høibjerg, Rabagast AS, Pocket&Comms AS, , Jakthuset.no, lovstopp.no, Signobutikken, faktum.se, plastisock.com, Skogenorganics.no, pvnch.co.uk, uver.no, og Fieldproductions.com m. fl.

Nettbutikken har en av markedets enkleste og mest brukervennlige checkoutmoduler utviklet for å oppnå høyest mulig konvertering.

Installasjon av nettbutikk med valgfri integrert modul for NETS, Dibs, Epay, SweaPay eller Klarna Checkout, samt Bring/Posten API integrasjon kan gjøres rimelig kjapt.

Fortell oss om dine behov og vi skal gi en rask tilbakemelding med estimat.