Betalingsløsning integrert med WordPress

Med Nettpilots betalingsløsninger behøver du ikke nytt nettsted når det er tid for å utvide til nettbutikk fra en WordPress løsning. Du trenger da kun et e-handelsplugin som f.eks WooCommerce (Last ned gratis her) + hjelp til konfigurasjon av nettbutikken av en profesjonell på WordPress og e-handel. Dette vil som regel kreve mellom 15-100 timer. avhengig av dine behov/krav.
Du må ha en innløseravtale for å kunne ta imot kortbetaling via Nets, Dibs eller Bambora i nettbutikken din og kan bruke hvilke som helst av følgende innløsere: Swedbank, Nets, Nordea, Euroline, Handelsbanken eller Elavon.
Vi pleier å anbefale Nets som innløser og er godkjent partner. Last ned Nettpilots Infopakke for nettbetaling med følgende dokumenter:
  • Nets Acquiring søknadskjema i PDF
  • Nets krav til norske nettbutikker
  • Nets avtalevilkår og betingelser
Med disse dokumenter samlet på en plass kan du forberede og sende søknaden din allerede i dag.
Last ned zipfil med Nets dokumenter.
Netaxept avtalen kan du bestille inklusiv plugin. Følg lenken her og bestill totalpakke med Nets søknadsdokumenter, veiledning fra Nettpilot samt plugin og oppsett av betalingsløsning i WordPress WooCommerce.
Nets Acquiring behandlingstid: Behandlingstiden er normalt rundt 3 uker før du får en innløseravtale.
Velg Betalingsleverandør/PSP (Payment Service Provider) Bestill din avtale via Nettpilot og få rabatt på etablering av de mest populære betalingsavtaler for Nettbutikk.
Mer informasjon
Les alt om krav til nettbutikk for å få Nets innløseravtaler. Les alt du trenger å vite om valg av betalingsløsninger her.

Rediger side