Ta imot betaling i WordPress

Med Nettpilots betalingsløsninger til WordPress behøver du ikke nytt nettsted når det er tid for å utvide til nettbutikk eller ordrehåndtering og betaling. Vi tilbyr profesjonell hjelp til konfigurasjon av bestillingsystem, nettbutikk og betalingsløsninger. Dette vil som regel kreve mellom 15-100 timer. (se våre pakkepriser her) avhengig av dine behov/krav, og forutsetninger.
Du må ha en innløseravtale for å kunne ta imot kortbetaling via Nets, Dibs eller Bambora i nettbutikken din og kan bruke hvilke som helst av følgende innløsere: Swedbank, Nets, Nordea, Euroline, Handelsbanken eller Elavon. Typisk hjelper vi dere med å få på plass innløser sammen med betalingsplattform. Både Nets, Dibs, Svea, Collector, Bambora og Klarna håndterer dette i en samlet prosess. Behandlingstiden er normalt rundt 1 uke før du får en innløseravtale ifall du har alt på plass som er nevnt i vilkårene.
Velg Betalingsleverandør/PSP (Payment Service Provider) Bestill din avtale via Nettpilot og få rabatt på etablering av de mest populære betalingsavtaler for Nettbutikk.
Mer informasjon
Les alt om krav til nettbutikk for å få Nets innløseravtaler. Les alt du trenger å vite om valg av betalingsløsninger her.

Rediger side