Klar for Black Friday 2016? Her er en enkelt sjekkliste for nettbutikker og -eiere

Black Friday Sjekkliste

Black Friday i 2016 er den 25. november, så det er nå bare litt mer enn en måned igjen. Nettpilot har en del kunder som forbereder seg til årets Black Friday, ut fra fjorårets erfaringer.

Sammen med Nettpilot har de kikkket på sine webtrafikktall, Facebook statistikker, salgstall, og ordrehånderingsprosesser. Samtidig har de sjekket at webhotell og serverforhold kan skaleres når trafikken øker voldsomt, for det vil den gjøre hos noen. Mange har allerede reservert en ekstra webmaster for både november og desember for å kunne agere raskt og smidig i nettbutikken. Noen har bedt om innspill til sine forberedelser slik at alt kommer til å klaffe.

Jeg lurer litt på hvordan du forbereder nettbutikken din?

  • Deltar dere på noen foreberedende aktiviteter?
  • Hvilken bemanning har dere planlagt?
  • Hvilke type tilbud kommer dere til å ha?
  • Har dere ekstra planer for storinnrykk og trykk på serveren?
  • Har dere en konkret plan for kampanjer i alle betalte kanaler, og en plan for innhold og deling i sosiale medier (og en plan for hvilke typer inhold man skal reagere på), via sms, apps og eposter.
  • Har dere på plass Google PLA og remarketingtracking?

Ta i bruk vår enkle Black Briday sjekkliste. Kontakt oss gjerne om du trenger en gjennomgang.

 

Nickolass Jensen, utdannet New Media Manager i København i 2001. Bosatt i Norge fra 2003 , startet firmaet Mediakoordinator i 2004 og Nettpilot i 2012. Har vært Senior SEO rådgiver i Resolution Media (Omnicom Media Group), og jobbet med noen av Norges og verdens største selskap. Nå 100% Nettpilot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *