Bli med til BrightonSEO i september

Invitasjon til eksklusiv workshop med Nettpilot

Vi reiser til BrightonSEO i september 2019 og i april 2020, og hvis du har lyst å bli på tur med kan du gi beskjed her.

Vi avholder nemlig workshop med Netpilots kunder og samarbeidspartnere torsdag 12. september på et hotell nær Brighton Centre og deltar på SEO konferansen fredag den 13. september. Du er invitert.

BrightonSEO avholdes i Brighton Centre, cirka en time fra London. Brighton er mindre enn en time fra Gatwick Airport så det er superenkelt å komme seg til og fra.

Legg igjen navn, firma og kontaktdetaljer og vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Fornavn*
Etternavn*
Firmanavn
Epost
Telefon
Melding
Lead Source

Hva får du ut av å reise med Nettpilot til Brighton på SEO workshop og konferanse?

Det korte svaret er, at du får en hyggelig tur i godt selskap sammen med folk som har vært i Brighton hvert år siden 2012, og som kjenner til både miljøet, Brighton og de gode konferansetricks.

I tillegg blir det insidertips og personlige samtaler om faget og om hvordan du ivaretar jobben med SEO og søk på best mulig vis i din organisasjon.
Du blir også kjent med flere av Nettpilots andre kunder og samarbeidspartnere. Dette kan vise seg å bli svært verdifullt i ettertid.

BrightonSEO-Konferansen avholdes alltid torsdag og fredag, slik at vi setter av torsdagen til workshops og fredagen til foredrag. Lørdag blir uformelt samvær eller opplevelser i Brighton eller London.

Totalpakke Nettpilot SEO workshop og konferanse
8 timers workshop torsdag 9.00 – 17.00, inkl. lunsj og ettermiddagste, BrightonSEO pre-party samt garantert billett til Brighton SEO fredag. Workshoppen settes opp utfra deltakernes egne problemstillinger. (Maks 8 deltakere).
Pris: 6.800 eks mva.

Reise og overnatting inkluderes ikke.

Vi foreslår å fly onsdag kveld med Norwegian til Gatwick
Innlosjering anbefales på The Old Ship eller Jurys Inn Seafront.

Hjemtur er enten lørdag kveld eller søndag. Fordelen med å avvente med avvreise til søndag, er muligheten for å evaluere og samtale rundt opplevelsene og de ulike foredrag deltakerne har vært på under konferansen.

Lørdagen tas i bruk til kulturelle opplevelser.

Spørsmål? Ring Nickolass Jensen på tlf 40043101

Book oppstartskonsultasjon her >>