Digital markedsføring

Nettpilot har spesialkunnskap som kan ta over for de større byråers gjennomsnittskonsulenter, eller når marketingavdelingen ønsker økt digital kompetanse og sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Vi leverer rådgivning til noen ganske store E-handelsaktører i Norge og Sverige, og bistår samtidig selskap i vekstfasen og digitale pionerer med håndtering online marketing og analyse. Vi kan webanalyse, SEO, Google og Bing Ads samt Facebook ogde mest brukte sosiale annonseringskanaler og vet dessuten at folk er ulike og har ulike behov og tilganger.

 

SEO: Oppnå trafikk fra gratis søkeresultater med fokusert søkemotoroptimalisering

Nettpilot leverer både SEO analyse, rådgivning, optimaliseringstiltak og kurs/kompetanseoverføring. Formidler og leverer opplæring, support og rådgivning i bruken av de mest populære og avanserte verktøy for webanalyse og søkemotoroptimalisering som finnes på markedet.

Annonsering på Google og konverteringsoptimalisering + Brukervennlighet og konverteringstiltak

Nettpilot har siden 2006 administrert betalt søkemotorannonsering på Google og Bing , og håndtert kunders annonsekostnader for flere millioner. Nettpilot er Google Partner.

Webanalyse: Måling av webtrafikk – forbedring av online business

Nettpilot bistår norske selskap og organisasjoner med å utføre en grundig og detaljert webanalyse slik at de kan foreta presise vurderinger og komme til verdifulle konklusjoner. Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.

Markedsføring i sosiale medier: Nå ut til kundene via Facebook, Instagram og andre online møteplasser

Moderne kommunikasjon og markedsføring i sosiale medier handler om å være aktivt lyttende og å kunne reagere relevant og presist i de kanaler som best egner seg i forhold til kunder og bestemte målgrupper.

En fremoverlent bedrift bør kunne forstå og utnytte mulighetene som finnes til å holde øye med, benytte verktøy og navigere i de sosiale medier

Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.

Se vår referanseliste her eller besøk bloggen vår