Digital markedsføring i byråformat

Nettpilot har spesialkunnskap og tilbyr rådgivning for bedrifter som ønsker økt digital utnyttelse, samt sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Vi har mange gode partnere, leverer rådgivning og løsninger til både små og store E-handelsaktører, og bistår selskap som er i vekstfasen.

Erfaringen vår omfatter håndtering av online markedsføring og analyse, webmasterarbeide, innholdsutvikling og forbedring, brukertesting og konverteringsoptimalisering, webanalyse, SEO, Google og Bing Ads, samt Facebook og de mest brukte sosiale annonseringskanaler.

Nettpilot er Bring E-handelspartner.
Du kan sjekke våre referanser her,
eller lese om vår populære
Oppstartskonsultasjon for E-handelsaktører

 

Våre tjenester

Annonsering på Google

Oppsett og håndtering av Google Ads kampanjer, konverteringsoptimalisering.

Nettpilot har siden 2006 administrert betalt søkemotorannonsering på Google og Bing, og håndtert kunders annonsekostnader for flere millioner kroner. Nettpilot er Google Partner.

Google Ads konsultasjon

SEO

Oppnå trafikk fra gratis søkeresultater med fokusert søkemotoroptimalisering.

Nettpilot leverer både SEO analyse, rådgivning, optimaliseringstiltak og kurs/kompetanseoverføring. Formidler og leverer opplæring, support og rådgivning omkring søkemotoroptimalisering.

SEO konsultasjon

Webanalyse

Måling av webtrafikk – forbedring av online business basert på innsikt.

Nettpilot bistår norske selskap og organisasjoner med å utføre en grundig og detaljert webanalyse, slik at de kan foreta presise vurderinger, og komme til verdifulle konklusjoner.

Google Analytics

Nyheter og artikler fra Nettpilot og våre partnere

Markedsføring i sosiale medier: Nå ut til kundene via Facebook, Instagram og andre online møteplasser

Moderne kommunikasjon og markedsføring i sosiale medier handler om å være aktivt lyttende, og samtidig kunne reagere relevant og presist, i de kanaler som best egner seg i forhold til kunder og bestemte målgrupper.

En fremoverlent bedrift bør kunne forstå og utnytte mulighetene som finnes, og ha systemer for å følge med, navigere og benytte verktøy i de sosiale medier.

Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.

Se vår referanseliste her eller besøk bloggen vår

Bestill veiledning og hjelp nå