Digital markedsføring

Nettpilot har spesialkunnskap og tilbyr rådgivning for bedrifter som ønsker økt digital kompetanse, samt sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Vi leverer rådgivning til noen ganske store E-handelsaktører i Norge og Sverige, og bistår samtidig selskap i vekstfasen. Vi kan også bidra med håndtering av online markedsføring og analyse. Sjekk ut vår oppstartspakke: SEO for Nettbutikker og E-handelsaktører

Vi kan webanalyse, SEO, Google og Bing Ads, samt Facebook og de mest brukte sosiale annonseringskanaler.

 

Annonsering på Google

Oppsett og håndtering av Google Ads kampanjer, konverteringsoptimalisering.
Nettpilot har siden 2006 administrert betalt søkemotorannonsering på Google og Bing, og håndtert kunders annonsekostnader for flere millioner. Nettpilot er Google Partner.
Google Ads konsultasjon

SEO

Oppnå trafikk fra gratis søkeresultater med fokusert søkemotoroptimalisering.
Nettpilot leverer både SEO analyse, rådgivning, optimaliseringstiltak og kurs/kompetanseoverføring. Formidler og leverer opplæring, support og rådgivning av søkemotoroptimalisering.
SEO konsultasjon

Webanalyse

Måling av webtrafikk – forbedring av online business basert på innsikt.
Nettpilot bistår norske selskap og organisasjoner med å utføre en grundig og detaljert webanalyse slik at de kan foreta presise vurderinger og komme til verdifulle konklusjoner.
Google Analytics

Markedsføring i sosiale medier: Nå ut til kundene via Facebook, Instagram og andre online møteplasser

Moderne kommunikasjon og markedsføring i sosiale medier handler om å være aktivt lyttende, og samtidig kunne reagere relevant og presist i de kanaler som best egner seg i forhold til kunder og bestemte målgrupper.

En fremoverlent bedrift bør kunne forstå og utnytte mulighetene som finnes, og ha systemer for å følge med, navigere og benytte verktøy i de sosiale medier

Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.

Se vår referanseliste her eller besøk bloggen vår

Våre timepriser på rådgivning og konsultasjon
Fra kr. 1.590 til 2.490,-/timen
Bestill veiledning og hjelp nå