Digital markedsføring i byråformat

Nettpilot har spesialkunnskap og tilbyr rådgivning for bedrifter som ønsker økt digital utnyttelse, samt sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Vi har mange gode partnere, leverer rådgivning og løsninger til både små og store E-handelsaktører, og bistår selskap som er i vekstfasen.

Erfaringen vår omfatter håndtering av online markedsføring og analyse, webmasterarbeide, innholdsutvikling og forbedring, brukertesting og konverteringsoptimalisering, webanalyse, SEO, Google og Bing Ads, samt Facebook og de mest brukte sosiale annonseringskanaler.

Nickolass Jensen, Nettpilot

Kontaktperson

Nickolass Jensen ble utdannet til New Media Manager i 2001 og har erfaringer fra mange bransjer, både som faglærer, foreleser på høyskole, ansatt i fagforening, markedskoordinator i kjøpesenter, freelancer og seniorrådgiver i digitalbyrå. Han har vunnet gull ved INMAs Performance Awards, og har flere hundre nettløsninger bak seg, og har arbeidet med analyse og rådgivning for både store, små og mellomstore bedrifter. Kontakt Nickolass - send en melding her