Digital markedsføring

Vi har spesialkunnskap som kan ta over for de større byråers gjennomsnittskonsulenter, eller når marketingavdelingen ønsker økt digital kompetanse og sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Vi leverer rådgivning til noen ganske store E-handelsaktører i Norge og Sverige, og utvikler samtidig løsninger for nyetablerte selskap og digitale pionerer. Vi kan Analyse, SEO, Adwords og vet dessuten at folk er ulike og har ulike behov og tilganger.

Se vår referanseliste her eller besøk bloggen vår

 

Søkemotoroptimalisering SEO

Nettpilot leverer både SEO analyse, rådgivning, optimaliseringstiltak og kurs/kompetanseoverføring. Formidler og leverer opplæring, support og rådgivning i bruken av de mest populære og avanserte verktøy for webanalyse og søkemotoroptimalisering som finnes på markedet.

Annonsering på Google og konverteringsoptimalisering + Brukervennlighet og konverteringstiltak

Nettpilot har siden 2006 administrert betalt søkemotorannonsering på Google og Bing , og håndtert kunders annonsekostnader for flere millioner. Nettpilot er Google Partner.

Webanalyse: Måling av webtrafikk – forbedring av online business

Nettpilot bistår norske selskap og organisasjoner med å utføre en grundig og detaljert webanalyse slik at de kan foreta presise vurderinger og komme til verdifulle konklusjoner. Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.