Fakturabetaling og delbetaling i WooCommerce med Collector Bank

Hos Nettpilot får du hjelp med opprettelse av faktura og delbetaling med Collector Bank i din nettbutikk.

Om du har andre avtaler fra før som skal integreres eller en avtale fra før i en annen nettbutikkløsning og vil bytte til WordPress, kan du også be om hjelp.

Collector bank faktura og delbetaling

Få Collector betaling til WordPress WooCommerce inklusive bistand med opprettelse av avtale til gode avtalevilkår.

Du kan her søke om tilbud på Collector avtale og vi hjelper deg samtidig å sette opp faktura og delbetaling eller Collector Checkout for WordPress WooCommerce.

Pekefinger: Fyll ut skjema til høyre

Søker du om Collector Bank avtale sammen med Collector betalingsmodul til WordPress sørger Nettpilot for at du vil inngå alle avtaler med Collector basert på dine reelle behov.

Med Collector B2B Payments kan du tilby bedriftskundene dine en smidigere kjøpsreise. Dermed blir B2B e-handel like enkelt som å selge til en forbruker.

Hvis du ønsker Vipps eller andre betalingsløsninger vil vi anbefale at du får Integrert Collector i et Netaxept betalingsvindu, slik at dine kunder får enda flere betalingsmuligheter. Les om Nettpilots integrasjon av Netaxept betalingsmodul til WooCommerce

Ved å bruke Nettpilot får du en erfaren leverandør som hjelper med å gjennomføre alle nødvendige kontroller og rutiner, samt installerer og konfigurerer både nettbutikk og betalingsmoduler – før du går online.

Nettpilot er Collector partner og har utviklet og levert betalingsmoduler til WordPress siden 2009.

Be om et tilbud

Vi kontakter deg så raskt som mulig.