NETS Netaxept online kortbetaling til WordPress

Få rabatt på WordPress plugins & løsninger med Nets Netaxept avtale

Nets betalingWordpress
For deg som ønsker å ta i bruk WordPress som e-handelsløsning, så har Nettpilot utviklet flere plugins som muliggjør online kortbetaling og Bring API integrasjon. Vi leverer samtidig installasjon og konfigurasjon av Nets Netaxept i WordPress WooCommerce for både Start og Advanced avtaler. Ta kontakt og be om hjelp i kontaktskjemaet nedenfor.

Nettpilots NETS moduler er tilpasset følgende WordPress nettbutikk løsninger:

woocommerce

Modulene er 100% konfigurerbare i WordPress. Du kan bestille et modul alene eller sammen med NETS avtale, men får størst rabatt om du bestiller en samlet pakke med både modul og avtale.

Hvis du allerede har en NETS avtale kan du også be om hjelp til integrasjon og oppsett av NETS i WordPress.

Bestiller du NETS avtale sammen med NETS betalingsmodul til WordPress sørger Nettpilot for å bistå deg med å inngå alle avtaler med NETS og tredjepartsinnløser.

Nets sine vanlige pakkepriser:

  • Netaxept Start pakke koster kr. 2000,- i etablering, kr. 300 pr. måned, og kr. 3,- pr transaksjon. (Spar 500,- via Nettpilot)
  • Netaxept Advanced pakke koster kr. 7500,- i etablering, kr. 700 pr. måned, og kr. 1,- pr transaksjon. (Spar 2000,- via Nettpilot)

Trenger du hjelp med å installere og konfigurere din nettbutikk og/ eller betalingsmodulet, har vi lang erfaring med dette. Nettpilot kan også gjennomføre alle nødvendige kontroller og rutiner – før du går online.

Nettpilot er NETS foretrukne WordPress integrasjonspartner

Se hva du sparer på Nets-avtalen ved å bestille hos oss.

Be om et tilbud