Nye Bring API produktnavn Bring Fraktguiden 2.0 og PiP oppdatering

Bring plugin changes


I høsten 2019 ruller Posten og Bring ut nye produktnavn og nye koder for sine API produkter. Dette har skapt en del forvirring hos våre felles kunder ettersom vi også har mange byråkunder som igjen forholder seg til sine nettbutikk kunder.

Feil kundenummer?

Utfordringen har typisk bestått i at en kunde har kunnet bestille leveringsvalget Servicepakke i nettbutikkens frontend, men når så nettbutikken har bestilt etikett via MyBring Booking, så har det kommet opp feilmelding om at Nettbutikkens kundenummer ikke støtter produktet Servicepakke.

Dette var et kompatabilitetsproblem som vi har løst i vårt nye og oppdaterte plugin som nå støtter både fraktguiden 2.0, men som samtidig støtter kunder som har både gamle og nye produktkoder hos MyBring.

Validering

Vi har i tillegg lagt inn noen valideringspunkter slik at det er vanskeligere å fylle ut feil informasjon i noen datafelt, i tillegg til mulighet for å legge inn standard vekt på produkter som ikke har tilordnet dette på produktnivå.

Sist men ikke minst har vi lagt inn Telemetrisk sporing som benyttes for å verifisere kundens plugin og domenebruk ved aktivering. På den måten har vi lettere ved å holde oversikt over hvor våre plugins benyttes og gir oss bedre mulighet for feilsøking og kundeservice.

2.0

Vi har som følge av dette versjonert pluginet WooCommerce Bring Shipping til versjon 2.0.

Samtidig har Bring informert om en utfasing av API løsningen for Pakke i Postkassen i januar 2020, Mailbox Packet API. Fremover vil Pakke i Postkassen skulle bestilles i MyBring Booking API, som da støttes av pluginet vårt.

Bring API for Pakke i Postkassen utfases

Pakke i postkassen blir integrert i en samlet API med et plugin

Vi har i forveien utviklet en integrasjon mot Pakke i Postkassen og vil derfor slå sammen disse to plugins til et plugin fra januar. Dette betyr også at vi tilbyr rabatt hvis du bestiller Pakke i postkassen plugin sammen med WooCommerce Bring Shipping plugin nå, eller hvis du allerede er Plugin kunde hos oss fra tidligere. Kontakt oss for et tilbud.

Besøk siden med info om WooCommerce Bring Shipping plugin

Besøk siden med info om WooCommerce Pakke i Postkassen plugin

Har du allerede et plugin så kan du bestille fornying her:

Gå til fornying av plugin bestillingsside


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.