Spesialist innen online markedsføring

Tolker trafikkmønstre og online infrastruktur, forbedrer trafikkflyt og konvertering

Nettpilot tilbyr digitale markedsføringstjenester til bedrifter og organisasjoner som ønsker å kunne ferdes trygt og effektivt på internett, i sosiale medier og i søkemotorer. Vi er vant med å være den første eksterne bedriftskonsulent for våre kunder, men har samtidig spesialkunnskap som kan ta over når marketingavdelingen ønsker økt digital kompetanse og sparring i vekst og videreutviklingsfasen.

Webløsninger og e-handelsløsninger

Nettpilot tilbyr både rådgivning og kurs i bruk av WordPress nettsteder, komplette løsninger samt moduler til WordPress nettbutikker.

WordPress betalingsløsninger

Nettpilot har siden 2009 utviklet DIBS Betalingsmoduler og NETS NEtaxept betalingsmoduler til WordPress nettbutikk og er Bambora WordPress Partner. Vi har jobbet med Paypal siden 2007.

Nettpilot er også partner med Teller hvilket betyr at du vi kan bistå fra start til slutt når du trenger rådgivning og integrasjon av betalingsløsning i WordPress.

Webanalyse: Måling av webtrafikk – forbedring av online business

Nettpilot bistår norske selskap og organisasjoner med å utføre en grundig og detaljert webanalyse slik at de kan foreta presise vurderinger og komme til verdifulle konklusjoner.  Vi tilbyr både kurs/workshops og opplæring.

Søkemotoroptimalisering SEO

Nettpilot leverer både SEO analyse, rådgivning, optimaliseringstiltak og kurs/kompetanseoverføring. Formidler og leverer opplæring, support  og rådgivning i bruken av de mest populære og avanserte verktøy for webanalyse og søkemotoroptimalisering som finnes på markedet.

Annonsering på Google og konverteringsoptimalisering + Brukervennlighet og konverteringstiltak

Google Adwords Partner Norge
Google Adwords Partner Norge

Nettpilot har siden 2006 administrert betalt søkemotorannonsering Google Adwords, og håndtert kunders annonsekostnader for flere millioner. Nettpilot er sertifisert Google Partner.