Hvordan oppgradere WooCommerce med plugins

WooCommerce

Vi har hatt en del henvendelser nylig fra nettbutikkeiere og webdesignere som har opplevd problemer etter oppdatering til WooCommerce 3.0 og oppover.

Jeg har alltid anbefalt at man venter med oppdatering av slike store versjoner inntil nye WC Versioner har vært ute et par måneder. Da har andre funnet og avdekket de fleste barnesykdommer og man slipper å stå med skjegget i postkassen. Vi la ut denne posten forbindelse med oppdateringen til WC 3.0 og anbefaler alle våre kunder å følge denne veiledningen medmindre de ønsker at vi skal utføre oppdateringen. Vi kan ikke feilsøke og bistå medmindre standard rutiner blir fulgt.

Hvordan oppdatere WooCommerce og mine WooCommerce plugins?

Når det gjelder Nettpilot sine plugins gikk de første mange meldinger ut på at dette fungerte fint, men i siste uke avdekket vi en JSON feil som skaper kluss for mange med Mybring kommunikasjonen. Dette betyr at Bring etiketter i en del tilfelle ikke blir generert slik de skal ved endring av ordrestatus. Dette er nå en sak vi jobber aktivt med å håndtere.

Vi gir beskjed til alle våre kunder når dette er løst og vi legger ut pluginet i versjon 1.4.2 etterpå.

Nickolass Jensen, utdannet New Media Manager i København i 2001. Bosatt i Norge fra 2003 , startet firmaet Mediakoordinator i 2004 og Nettpilot i 2012. Har vært Senior SEO rådgiver i Resolution Media (Omnicom Media Group), og jobbet med noen av Norges og verdens største selskap. Nå 100% Nettpilot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *