Run & Relax

Run & Relax startside

Nettpilot har i perioden 2012 til 2016 levert WordPress nettbutikk, utvikling, rådgivning, opplæring og kompetanseoverføring + webanalyse og søkemotormarkedsføring til Run & Relax Scandinavia AS.

Run & Relax konvertering
Run & Relax konverteringsøkning og økning i transaksjoner det seneste året sett i forhold til samme periode to år tidligere. Siden oppstart i august 2012 har Nettpilot bistått Run & Relax med utvikling av sitt nye nettsted og med rådgivning omkring all digital markedsføring.

Resultater: 

  • I andre driftsår opplevde man en salgsøkning på 100% sett i forhold til første år.
  • I tredje driftsår opplevde man en salgsøkning på 150% sett i forhold til året før.
  • Første del av fjerde driftsår opplevde man en salgsøkning på 80% sett i forhold til året før

Her har vi satt opp og håndterer en hostet WordPress WooCommerce løsning med eventmanagement, nettbutikk med DIBS betaling, faktura betaling og klargjort for integrasjon mot BRING sitt API og flere språk.

Installasjonen inneholder komplett tilpasset nettbutikk for salg av Run & Relax egne designklær, en blogg, en eventkalender som kan kobles mot brukeres Google kalender og Google Maps.

Nettbutikken har integrert en rabattordning for medlemmer, og enkle verktøy for håndtering av daglig drift, regnskapsføring med mere.

Løsningen er integrert mot nyhetsbrevsoftwaren Mailchimp, det er ventelistefunksjoner, ønskelistefunksjoner og mulighet for å selge gavekort med unikke rabattkoder. I tillegg er det integrert CRM løsning som gir rask innsikt i brukeratferd på kundegruppenivå.

Da R&R vokset ut av lokalene sine ble det utviklet et unikt SAP modul som lar WordPress WooCommerce kommunisere med lager og logistikkleverandøren DirectHouse i Arendal som nå håndterer pakking og utsending av alle Run and Relax sine produkter. De håndterer også kundeservice.

Løsningen ble lansert 13. august 2012 og er fortsatt i rivende utvikling. Nettpilot og Run & Relax avsluttet samarbeidet etter 4 års godt og fruktbart samarbeide i juni 2016 etter første halvår 2016, som hadde hatt en vekst på 80% i forhold til første halvår 2015..

Besøk runandrelax.com

Runandrelax.com - WordPress Nettbutikk
WordPress Nettbutikk med Klarna, DIBS eller NETS betaling integrert for Visa og Mastercard.


Krogh Design

Krogh Design

Kunder i nettbutikken til Krogh design opplevde en ganske så treg nedlastingstid og hadde problemer med å handle i nettbutikken.
Nettpilot optimaliserte databaser, fjernet unødvendige plugins, konfigurerte theme og plugins slik at lastetiden ble forbedret vesentlig.

Besøk Krogh-design.no

Det gode arbeidsliv

Detgodearbeidsliv.no

Det gode arbeidsliv er en avdeling i Podium AS, som eies av Jobzone.

De har mer enn 20 år i bransjen og er nå ca. 150 konsulenter fordelt på 40 avdelinger, og bistår med å formidle hva som fungerer når det kommer til å skape positive løft, enten det gjelder for arbeidsplassen som helhet eller enkeltpersoner. Det gode Arbeidsliv arrangerer også kurs og seminarer både for privatpersoner og for bedrifter og hadde behov for en ny webløsning som kunne håndtere dette på en smartere måte enn tidligere.

Løsningen er utviklet og designet av Podiums interne webteam og bygget på WordPress CMS.

Nettpilot har integrert et Kurs og Eventmodul for WordPress som gjør det enkelt for Podium å håndtere sin kurvirksomhet, på samme måte som det gjør det enklere og mer gjennomsiktig å bestille/booke kurs online.

Løsningen er integrert med Nettpilots Netaxept betalingsmodul slik at kursbetaling og håndtering foregår enkelt og gnidningsfritt.

Detgodearbeidsliv.no
Detgodearbeidsliv.no

Besøk detgodearbeidsliv.no

Scanlearn

Scanlearn

Scan Learn AS ble etablert i 1988 og er et av de eldste frittstående kompetanseselskapene i Norge.

De har samarbeidet med flere hundre bedrifter og mange tusen deltagere opp gjennom årene og på denne måten samlet en bred og unik kompetanse innenfor personal- og organisasjonsutvikling.

Deres oppdrag er mangesidige, men ofte er de basert på å skreddersy og tilpasse bedriftsinterne konsepter etter forhåndsdefinerte ønsker og potensial. Dette gir målrettede oppdrag som blant deltagerne oppleves som meget positive og personlig motiverende. Nettløsningen er bygget opp for på best mulig vis å formidle kjernevirksomheten, tjenester og eksempler på kompetanse.

Nettpilot har stått for webutvikling og bygget en WordPress løsning med Kurs og Eventmodul som gjør det enkelt for Scanlearn å håndtere sin kurvirksomhet på samme måte som det gjør det enklere og mer gjennomsiktig å bestille/booke kurs hos Scanlearn. Løsningen er integrert med Nettpilots Netaxept betalingsmodul slik at kursbetaling og håndtering foregår enkelt og gnidningsfritt.

Løsningen ble til som et samarbeide med prosjektutvikler Mari L. Vik

Scanlearn
Scanlearn

Besøk Scanlearn.no

EQcigs

Eqcigs.com startside

Easy quit er et svensk firma som selger elektroniske sigaretter i Sverige, Nederland, Storbritannia, Spania og Norge.

Nettpilot har siden mai 2014 stått for den norske oversettelsen samt språkvask av produktbeskrivelser, nye artikler, theme og plugins. Vi har jobbet med onsite søkemotoroptimalisering og optimalisert sidetitler og metabeskrivelser.

Resultater:

  • Sett i forhold til før vi begynte har den gjennomsnittlige bestillingsverdien økt med 16 %, konverteringsfrekvensen har økt med 33 %
  • Den samlede verdien per besøk har økt med 55 %.
  • Fra den ene måneden til den andre etter Nettpilots behandling av nettstedet har eqcigs.com/no hatt 38 % flere visninger og 54 % flere klikk i Google sine organiske søkeresultater enn i perioden før.

EQcigs.com er er flerspråklig WordPress løsning der nettbutikken er bygget med WooCommerce. De benytter i tillegg Nets Netaxept betalingsmodul til WooCommerce fra Nettpilot i alle markeder.

Eqcigs.com startside
Eqcigs.com er bygget med WordPress Woocommerce og har innhold på 5 språk.

Besøk: eqcigs.com/no/

NETS betaling

Nets Netaxept betalingsløsninger for online kortbetaling

Nettpilot har utviklet flere Nets betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card.

Nets betaling
Nettpilot er NETS WordPress Partner

Nettpilot er eneste Nets WordPress integrasjonspartner og har utviklet og tilpasset Netaxept modulet til følgende WordPress webshopløsninger:

  • WordPress Woocommerce fra Woothemes
  • NETS/BBS payment module for WordPress E-Commerce plugin
  • NETS betalingsmodul til en WordPress WPMU marketpress som er er multisitekompatibel

Nettpilot har dessuten bistått Nets webteam med rådgivning omkring WordPress som publiseringsplattform.

Besøk Nets partnerliste

DIBS online betaling

Dibs kortbetaling

Nettpilot har utviklet flere DIBS betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card.

Nettpilot var DIBS første WordPress integrasjonspartner

Nettpilot leverer Dibs betalingsløsninger og Dibs avtaler med rabatt til WordPress webshop løsningene WooCommerce og WP-Ecommerce.Dibs online betaling

DIBS tilbyr betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-commerce, postordre og POS. Med over 10.000 kunder, er DIBS Skandinavias desidert største leverandør av online betalingsløsninger. Et samarbeid med DIBS sikrer at du som kunde kan tilby en rekke forskjellige betalingsformer, og DIBS samarbeider med så og si alle kortselskap og banker i Skandinavia.

DIBS er en leverandør som setter kundeservice høyt og som vil være med på å skape din suksess

DIBS Payment Services ble børsnotert 18. juni 2007.

Nettpilot tilbyr integrasjon av DIBS betalingsløsninger til WordPress Nettbutikk og andre publiseringsverktøy basert på åpen kildekode. .

DIBS har i tillegg til WordPress moduler kjøpt spesialtilpassede tjenester innen prospekt- og kundeidentifikasjon fra Nettpilot. Ta kontakt for mer informasjon.

Besøk dibs.no