BOVG

Wordpress webmaster tjeneste bovg

På 6 måneder fordoblet vi antall online henvendelser og forbedret inntjeningen via online kvalifiserte henvendelser med 250.000 norske kroner per måned.

BOVG driftsinntektser utvikling
BOVG driftsinntektser. Se alle BOVGs regnskapstall på E24.

Resultat på bunnlinjen er tydelig: BOVG mer enn fordoblet driftsinntektene sine fra 21,6 mio i 2012 til 44,5 mio kr. i 2014.

I løpet av 6 måneder etter ny digital strategi kunne vi vise til følgende resultater ved sammenligning av to hele måneder:

  • Adwords konverteringsrate: 131% økning
  • Organisk konverteringsrate: 200% økning
  • Samlet konverteringsrate: 138% økning
  • Antall besøkende: 15% færre besøk
  • Antall sidevisninger: 10% færre sidevisninger
  • Adwords inntjening: 400% økning

Akkumulert sett økte vi i løpet av 6 måneder inntjeningen (avkastningen) til Bygg og Våtromsgruppen i Drammen per måned med en kvart million kr. via online henvendelser alene. Tallet på telefoniske henvendelser er ikke inkludert.

Organiske økning på et år
Organiske økning på et år

Dette har vi gjort:

Nettpilot ble invitert til å avholde en workshop for Bygg og Våtromsgruppen i august 2013. Formålet var å utvikle en digital strategi for selskapet som skulle skape vekst for selskapet. Vi utførte et forprosjekt som munnet ut i en konkret tiltaksplan der systematisk måling av netttrafikk, målkonverteringer og monitorering av søkeadferd ga oss kunnskap som vi kunne benytte for å legge grunnen for et nytt nettsted.

Nettstedet ble bygget og lansert i november 2013.
Nettpilot har siden lanseringen av nettstedet jobbet kontinuerlig med strategier for utvikling og optimalisering av både innhold og annonsering via Google Adwords. For hver måned som går forbedres enten organiske målkonverteringer eller antall henvendelser via Google Adwords.
Dessuten er Nettpilot fast webmaster og ansvarlig for vedlikehold av BOVG sin WordPress løsning.

 

BOVG startside
A: BOVG startside 2014

 

Wordpress webmaster tjeneste bovg
B: Bovg.no facelift utført av Espen Willersrud i Blåis i mai 2017.

Bovg.no er i utgangspunktet bygget på en WordPress løsning designet av webleverandøren Stokken Web i 2013. Tekster er ved oppstart skrevet av Tom Blekstad.

I sommeren 2014 fokuserte vi på konverteringsoptimalisering i samarbeide med Petter Lindgjerdet i Mytools digital – se casebeskrivelse her.
I løpet av 2017 har vi jobbet med flere mindre tiltak og fått løftet det visuelle uttrykket med hjelp fra Drammenseren Espen Willersrud i Blåis.

Orkla Brands: Toros bakeblogg

WordPress redesign, ytelsesforbedring, utvikling av plugins, rådgivning, opplæring og SEO samt webmasteroppgaver.
Nettpilot leverte først redesign, mobilvennlighet og ytelsesforbedring, og har siden 2015 fungert som webmaster for Toros populære bakeblogg: bakingforalle.no

Komplett.no

komplett.no logo

Nettpilot har i 2016 inngått avtale med Komplett Group om å være tilgjengelig overfor nøkkelpersoner i konsernet, for å kunne levere sparring, analyser og rådgivning på både strategisk og adhoc nivå. Dette gjelder først og fremst innen SEO og søkemotormarkedsføring.

Run & Relax

Run & Relax startside

Nettpilot har i perioden 2012 til 2016 levert WordPress nettbutikk, utvikling, rådgivning, opplæring og kompetanseoverføring + webanalyse og søkemotormarkedsføring til Run & Relax Scandinavia AS.

Run & Relax konvertering
Run & Relax konverteringsøkning og økning i transaksjoner det seneste året sett i forhold til samme periode to år tidligere. Siden oppstart i august 2012 har Nettpilot bistått Run & Relax med utvikling av sitt nye nettsted og med rådgivning omkring all digital markedsføring.

Resultater: 

  • I andre driftsår opplevde man en salgsøkning på 100% sett i forhold til første år.
  • I tredje driftsår opplevde man en salgsøkning på 150% sett i forhold til året før.
  • Første del av fjerde driftsår opplevde man en salgsøkning på 80% sett i forhold til året før

Her har vi satt opp og håndterer en hostet WordPress WooCommerce løsning med eventmanagement, nettbutikk med DIBS betaling, faktura betaling og klargjort for integrasjon mot BRING sitt API og flere språk.

Installasjonen inneholder komplett tilpasset nettbutikk for salg av Run & Relax egne designklær, en blogg, en eventkalender som kan kobles mot brukeres Google kalender og Google Maps.

Nettbutikken har integrert en rabattordning for medlemmer, og enkle verktøy for håndtering av daglig drift, regnskapsføring med mere.

Løsningen er integrert mot nyhetsbrevsoftwaren Mailchimp, det er ventelistefunksjoner, ønskelistefunksjoner og mulighet for å selge gavekort med unikke rabattkoder. I tillegg er det integrert CRM løsning som gir rask innsikt i brukeratferd på kundegruppenivå.

Da R&R vokset ut av lokalene sine ble det utviklet et unikt SAP modul som lar WordPress WooCommerce kommunisere med lager og logistikkleverandøren DirectHouse i Arendal som nå håndterer pakking og utsending av alle Run and Relax sine produkter. De håndterer også kundeservice.

Løsningen ble lansert 13. august 2012 og er fortsatt i rivende utvikling. Nettpilot og Run & Relax avsluttet samarbeidet etter 4 års godt og fruktbart samarbeide i juni 2016 etter første halvår 2016, som hadde hatt en vekst på 80% i forhold til første halvår 2015..

Besøk runandrelax.com

Runandrelax.com - WordPress Nettbutikk
WordPress Nettbutikk med Klarna, DIBS eller NETS betaling integrert for Visa og Mastercard.


Jobbsafari

Jobbsafarino

Nettpilot bistod Jobbsafari med å få fotfeste i Norge i 2012 og økte organisk trafikk med 201% på et år.

jobbsafari.no eies og drives av den største danske jobbportal jobindex.dk og ønsket i 2013 å få ekstra fotfeste i det norske marked med jobbportalen jobbsafari.no. Nettpilot leverte SEO software, SEO rådgivning, søkeordsanalyser og innspill til innhold og strukturering av jobbsafari.no i perioden september 2012 til september 2013.

De ni første måneder i 2013 økte antall organiske besøkende til jobbsafari.no med 201 % sett i forhold til samme periode året før og befestet på kort tid sin posisjon som Norges synligste jobbportal i Google sine søkemotorresultater.

Jobbsafarino
Jobbsafari.no – En portal for folk som søker nytt jobb

Besøk jobbsafari.no

Pixmania

Pixmanias norske nettsted.

Pixmania er en av Europas største nettbutikker for hjemmeelektronisk utstyr og forbrukervarer.

Pixmanias norske nettsted.
Nettpilot har bistått Pixmania med SEO-rådgivning og gjennomføring av konkrete målrettede tiltak i forbindelse med omlegging domenet fra Pixmania.com til Pixmania.no i den norske marked. Utover konkrete tiltak som ble satt i verk for å øke autoriteten til pixmania.no, har vi bistått med kartlegging av norske forbrukeres søkeadferd, søkeordsanalyser og vurdering av konkurranse og  muligheter innen Pixmanias nisje.

Besøk pixmania.no

Torggata Bad Tannlegesenter

Torggata Bad Tannlegesenter

Torggata Bad Tannlegesenter ligger midt i Oslo sentrum, nær kollektivtransport og parkeringsplasser.

Her finner du fire tannleger, én tannpleier og tre tannlegesekretærer som tilbyr alle typer tannbehandling, inklusive tannimplantater.

Det er en moderne og hyggelig tannklinikk i som kan tilby de fleste typer av tannbehandling i en trivelig og uformell atmosfære.

De holder til i lyse, trivelige lokaler i Gamle Torggata Bad, et steinkast fra Youngstorget.

Nettpilot har bistått med Adwords optimalisering og innholdsforbedring av nettstedet, for å øke webtrafikk fra især søkemotorer. Seneste har vi flyttet fra Joomla CMS til en WordPress CMS og redesignet nettstedet.

Besøk Torggata Bad Tannlegesenter – Din tannlege i Oslo Sentrum.