EQcigs

Eqcigs.com startside

Easy quit er et svensk firma som selger elektroniske sigaretter i Sverige, Nederland, Storbritannia, Spania og Norge.

Nettpilot har siden mai 2014 stått for den norske oversettelsen samt språkvask av produktbeskrivelser, nye artikler, theme og plugins. Vi har jobbet med onsite søkemotoroptimalisering og optimalisert sidetitler og metabeskrivelser.

Resultater:

  • Sett i forhold til før vi begynte har den gjennomsnittlige bestillingsverdien økt med 16 %, konverteringsfrekvensen har økt med 33 %
  • Den samlede verdien per besøk har økt med 55 %.
  • Fra den ene måneden til den andre etter Nettpilots behandling av nettstedet har eqcigs.com/no hatt 38 % flere visninger og 54 % flere klikk i Google sine organiske søkeresultater enn i perioden før.

EQcigs.com er er flerspråklig WordPress løsning der nettbutikken er bygget med WooCommerce. De benytter i tillegg Nets Netaxept betalingsmodul til WooCommerce fra Nettpilot i alle markeder.

Eqcigs.com startside
Eqcigs.com er bygget med WordPress Woocommerce og har innhold på 5 språk.

Besøk: eqcigs.com/no/

Bondalseidet hytteutvikling

Bondalseidet.no

Bondalseidet hyttefelt et et av Sunnmøres største hytteutviklingsprosjekt utviklet av Entrepenør Inge Kolås.

På Bondalseidet i Ørsta finner du både hyttetomter til salg og hytteleiligheter som leies ut både sommer og vinter. I vintersesongen er det ski inn og ut til Ørsta Skisenter som er nærmeste nabo.

Bondalseidet.no
Bondalseidet.no

Om du er glad i å fiske, stå på ski, gå i fjellet eller bare slappe av i flott natur er Bondalseidet et fornuftig alternativ. Her kan du oppleve storslått natur og historie i et dramatisk og mektig landskap. Bondalseidet er også sentralt plassert for dagsturer til Geiranger, Ålesund eller Runde.

Ørsta Skisenter har ganske gode off-piste muligheter og et flott barneanlegg.

Skisenteret har nedfartsløyper av varierende vanskelighetsgrad og et velpreparert turløypenett. 1200 m stolheiser og 800 m t-krok trekk gir ei hovednedfart på nesten 2000 m.

Nettpilot har stått for forprosjekt, konsept og design av alle aspekter ved nettsiden Bondalseidet.no og satt opp et fleksibelt bookingmodul for feriehus, hytte og leilighetsutleie. Nettløsningen er bygget i publiseringsverktøyet WordPress.
Nettsiden er et redesign og overføring av gammelt utdatert nettsted som var bygget med Joomla CMS.

Sevi AS

Sevi - Ny Wordpress side

Effektiv og målrettet merkevarebygging i Google søk.

I 2009 ble selskapet MARINE ELECTRICAL SOLUTIONS AS etablert på Mjølstadneset i Herøy. Tanken bak etableringen var å kunne yte god service til den maritime næringen innen fagområdene elektro, automasjon og maritim elektronikk. Selskapet etablerte seg raskt i det maritime miljøet i Herøy og er allerede en solid leverandør av tjenester og produkter til den maritime næringen. Selskapet endret navn i 2011 til SEVI AS.

Sevi - Ny WordPress side
Sevi – Ny WordPress side

SEVI er registrert elektroinstallatør med maritim fordypning. Tett samarbeide med mannskap og redere gir mulighet for å utvikle svært effektive og innovative løsninger innenfor automasjon.

SEVI holder til i Fosnavåg, Kristiansund og Bergen.
De har hovudkontor på Mjølstadneset i Fosnavåg. Her har de verksted utstyrt med spesialmaskiner for overhaling av de fleste typer hurtiggående dieselmotorer, bygging av automasjonssystem, tavler og skap, samt lager for motor, skipselektronikk og skipselektro.

SEVI har egen avdeling for motorservice i Kristiansund rett ved VESTBASE og har gjennom en samarbeidsavtale med Sotra Contracting (SOCON) opprettet en serviceavdeling for dieselmotorer på Ågotnes i Bergen. SOCON har lang erfaring frå servicemarknaden inna skipsservice. Samarbeidet fører til at SEVI sine kunder får komplett leveranse av service-tenester ved kai på Sotra.

SEVI AS er et selskap i sterk vekst og Nettpilot bistår med strategisk og teknisk rådgivning innen Internettmarkedsføring (SEO og PPC primært), håndterering og optimalisering av SEVI AS sine Google Adwords kampanjer mot spesifikke segmenter.
Nettpilot har stått for redesign av SEVI sine nettsider i sommeren 2014. Løsningen er en Nynorsk WordPress løsning som skal gjøre det enklere for Sevi sine ansatte å publisere innhold og nyheter som gjør at nettstedet blir både relevant og aktuelt til hver en tid. Dette skal igjen bidra til økt konvertering og mer organisk trafikk.

Besøk sevi.no