BOVG

Wordpress webmaster tjeneste bovg

På 6 måneder fordoblet vi antall online henvendelser og forbedret inntjeningen via online kvalifiserte henvendelser med 250.000 norske kroner per måned.

BOVG driftsinntektser utvikling
BOVG driftsinntektser. Se alle BOVGs regnskapstall på E24.

Resultat på bunnlinjen er tydelig: BOVG mer enn fordoblet driftsinntektene sine fra 21,6 mio i 2012 til 44,5 mio kr. i 2014.

I løpet av 6 måneder etter ny digital strategi kunne vi vise til følgende resultater ved sammenligning av to hele måneder:

 • Adwords konverteringsrate: 131% økning
 • Organisk konverteringsrate: 200% økning
 • Samlet konverteringsrate: 138% økning
 • Antall besøkende: 15% færre besøk
 • Antall sidevisninger: 10% færre sidevisninger
 • Adwords inntjening: 400% økning

Akkumulert sett økte vi i løpet av 6 måneder inntjeningen (avkastningen) til Bygg og Våtromsgruppen i Drammen per måned med en kvart million kr. via online henvendelser alene. Tallet på telefoniske henvendelser er ikke inkludert.

Organiske økning på et år
Organiske økning på et år

Dette har vi gjort:

Nettpilot ble invitert til å avholde en workshop for Bygg og Våtromsgruppen i august 2013. Formålet var å utvikle en digital strategi for selskapet som skulle skape vekst for selskapet. Vi utførte et forprosjekt som munnet ut i en konkret tiltaksplan der systematisk måling av netttrafikk, målkonverteringer og monitorering av søkeadferd ga oss kunnskap som vi kunne benytte for å legge grunnen for et nytt nettsted.

Nettstedet ble bygget og lansert i november 2013.
Nettpilot har siden lanseringen av nettstedet jobbet kontinuerlig med strategier for utvikling og optimalisering av både innhold og annonsering via Google Adwords. For hver måned som går forbedres enten organiske målkonverteringer eller antall henvendelser via Google Adwords.
Dessuten er Nettpilot fast webmaster og ansvarlig for vedlikehold av BOVG sin WordPress løsning.

 

BOVG startside
A: BOVG startside 2014

 

Wordpress webmaster tjeneste bovg
B: Bovg.no facelift utført av Espen Willersrud i Blåis i mai 2017.

Bovg.no er i utgangspunktet bygget på en WordPress løsning designet av webleverandøren Stokken Web i 2013. Tekster er ved oppstart skrevet av Tom Blekstad.

I sommeren 2014 fokuserte vi på konverteringsoptimalisering i samarbeide med Petter Lindgjerdet i Mytools digital – se casebeskrivelse her.
I løpet av 2017 har vi jobbet med flere mindre tiltak og fått løftet det visuelle uttrykket med hjelp fra Drammenseren Espen Willersrud i Blåis.

Orkla Brands: Toros bakeblogg

WordPress redesign, ytelsesforbedring, utvikling av plugins, rådgivning, opplæring og SEO samt webmasteroppgaver.
Nettpilot leverte først redesign, mobilvennlighet og ytelsesforbedring, og har siden 2015 fungert som webmaster for Toros populære bakeblogg: bakingforalle.no

Run & Relax

Run & Relax startside

Nettpilot har i perioden 2012 til 2016 levert WordPress nettbutikk, utvikling, rådgivning, opplæring og kompetanseoverføring + webanalyse og søkemotormarkedsføring til Run & Relax Scandinavia AS.

Run & Relax konvertering
Run & Relax konverteringsøkning og økning i transaksjoner det seneste året sett i forhold til samme periode to år tidligere. Siden oppstart i august 2012 har Nettpilot bistått Run & Relax med utvikling av sitt nye nettsted og med rådgivning omkring all digital markedsføring.

Resultater: 

 • I andre driftsår opplevde man en salgsøkning på 100% sett i forhold til første år.
 • I tredje driftsår opplevde man en salgsøkning på 150% sett i forhold til året før.
 • Første del av fjerde driftsår opplevde man en salgsøkning på 80% sett i forhold til året før

Her har vi satt opp og håndterer en hostet WordPress WooCommerce løsning med eventmanagement, nettbutikk med DIBS betaling, faktura betaling og klargjort for integrasjon mot BRING sitt API og flere språk.

Installasjonen inneholder komplett tilpasset nettbutikk for salg av Run & Relax egne designklær, en blogg, en eventkalender som kan kobles mot brukeres Google kalender og Google Maps.

Nettbutikken har integrert en rabattordning for medlemmer, og enkle verktøy for håndtering av daglig drift, regnskapsføring med mere.

Løsningen er integrert mot nyhetsbrevsoftwaren Mailchimp, det er ventelistefunksjoner, ønskelistefunksjoner og mulighet for å selge gavekort med unikke rabattkoder. I tillegg er det integrert CRM løsning som gir rask innsikt i brukeratferd på kundegruppenivå.

Da R&R vokset ut av lokalene sine ble det utviklet et unikt SAP modul som lar WordPress WooCommerce kommunisere med lager og logistikkleverandøren DirectHouse i Arendal som nå håndterer pakking og utsending av alle Run and Relax sine produkter. De håndterer også kundeservice.

Løsningen ble lansert 13. august 2012 og er fortsatt i rivende utvikling. Nettpilot og Run & Relax avsluttet samarbeidet etter 4 års godt og fruktbart samarbeide i juni 2016 etter første halvår 2016, som hadde hatt en vekst på 80% i forhold til første halvår 2015..

Besøk runandrelax.com

Runandrelax.com - WordPress Nettbutikk
WordPress Nettbutikk med Klarna, DIBS eller NETS betaling integrert for Visa og Mastercard.


Krogh Design

Krogh Design

Kunder i nettbutikken til Krogh design opplevde en ganske så treg nedlastingstid og hadde problemer med å handle i nettbutikken.
Nettpilot optimaliserte databaser, fjernet unødvendige plugins, konfigurerte theme og plugins slik at lastetiden ble forbedret vesentlig.

Besøk Krogh-design.no

Det gode arbeidsliv

Detgodearbeidsliv.no

Det gode arbeidsliv er en avdeling i Podium AS, som eies av Jobzone.

De har mer enn 20 år i bransjen og er nå ca. 150 konsulenter fordelt på 40 avdelinger, og bistår med å formidle hva som fungerer når det kommer til å skape positive løft, enten det gjelder for arbeidsplassen som helhet eller enkeltpersoner. Det gode Arbeidsliv arrangerer også kurs og seminarer både for privatpersoner og for bedrifter og hadde behov for en ny webløsning som kunne håndtere dette på en smartere måte enn tidligere.

Løsningen er utviklet og designet av Podiums interne webteam og bygget på WordPress CMS.

Nettpilot har integrert et Kurs og Eventmodul for WordPress som gjør det enkelt for Podium å håndtere sin kurvirksomhet, på samme måte som det gjør det enklere og mer gjennomsiktig å bestille/booke kurs online.

Løsningen er integrert med Nettpilots Netaxept betalingsmodul slik at kursbetaling og håndtering foregår enkelt og gnidningsfritt.

Detgodearbeidsliv.no
Detgodearbeidsliv.no

Besøk detgodearbeidsliv.no

Scanlearn

Scanlearn

Scan Learn AS ble etablert i 1988 og er et av de eldste frittstående kompetanseselskapene i Norge.

De har samarbeidet med flere hundre bedrifter og mange tusen deltagere opp gjennom årene og på denne måten samlet en bred og unik kompetanse innenfor personal- og organisasjonsutvikling.

Deres oppdrag er mangesidige, men ofte er de basert på å skreddersy og tilpasse bedriftsinterne konsepter etter forhåndsdefinerte ønsker og potensial. Dette gir målrettede oppdrag som blant deltagerne oppleves som meget positive og personlig motiverende. Nettløsningen er bygget opp for på best mulig vis å formidle kjernevirksomheten, tjenester og eksempler på kompetanse.

Nettpilot har stått for webutvikling og bygget en WordPress løsning med Kurs og Eventmodul som gjør det enkelt for Scanlearn å håndtere sin kurvirksomhet på samme måte som det gjør det enklere og mer gjennomsiktig å bestille/booke kurs hos Scanlearn. Løsningen er integrert med Nettpilots Netaxept betalingsmodul slik at kursbetaling og håndtering foregår enkelt og gnidningsfritt.

Løsningen ble til som et samarbeide med prosjektutvikler Mari L. Vik

Scanlearn
Scanlearn

Besøk Scanlearn.no

Netthandel.no

Netthandel.no

Netthandel.no ble lansert 1. april 2014 og er en samleportal for folk i Norge som er opptatt av netthandel.

Nettpilot har bidratt med rådgivning, teknisk løsning og struktur, valg og tilpasning av theme for alle plattformer i henhold til ønsker fra netthandel.no sin side.

Netthandel.no

 

Målet med Netthandel.no er å bidra til å øke kunnskapen og dialogen mellom alle som jobber med netthandel på det norske markedet.


Besøk netthandel.no

EQcigs

Eqcigs.com startside

Easy quit er et svensk firma som selger elektroniske sigaretter i Sverige, Nederland, Storbritannia, Spania og Norge.

Nettpilot har siden mai 2014 stått for den norske oversettelsen samt språkvask av produktbeskrivelser, nye artikler, theme og plugins. Vi har jobbet med onsite søkemotoroptimalisering og optimalisert sidetitler og metabeskrivelser.

Resultater:

 • Sett i forhold til før vi begynte har den gjennomsnittlige bestillingsverdien økt med 16 %, konverteringsfrekvensen har økt med 33 %
 • Den samlede verdien per besøk har økt med 55 %.
 • Fra den ene måneden til den andre etter Nettpilots behandling av nettstedet har eqcigs.com/no hatt 38 % flere visninger og 54 % flere klikk i Google sine organiske søkeresultater enn i perioden før.

EQcigs.com er er flerspråklig WordPress løsning der nettbutikken er bygget med WooCommerce. De benytter i tillegg Nets Netaxept betalingsmodul til WooCommerce fra Nettpilot i alle markeder.

Eqcigs.com startside
Eqcigs.com er bygget med WordPress Woocommerce og har innhold på 5 språk.

Besøk: eqcigs.com/no/

Torggata Bad Tannlegesenter

Torggata Bad Tannlegesenter

Torggata Bad Tannlegesenter ligger midt i Oslo sentrum, nær kollektivtransport og parkeringsplasser.

Her finner du fire tannleger, én tannpleier og tre tannlegesekretærer som tilbyr alle typer tannbehandling, inklusive tannimplantater.

Det er en moderne og hyggelig tannklinikk i som kan tilby de fleste typer av tannbehandling i en trivelig og uformell atmosfære.

De holder til i lyse, trivelige lokaler i Gamle Torggata Bad, et steinkast fra Youngstorget.

Nettpilot har bistått med Adwords optimalisering og innholdsforbedring av nettstedet, for å øke webtrafikk fra især søkemotorer. Seneste har vi flyttet fra Joomla CMS til en WordPress CMS og redesignet nettstedet.

Besøk Torggata Bad Tannlegesenter – Din tannlege i Oslo Sentrum.

NETS betaling

Nets Netaxept betalingsløsninger for online kortbetaling

Nettpilot har utviklet flere Nets betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card.

Nets betaling
Nettpilot er NETS WordPress Partner

Nettpilot er eneste Nets WordPress integrasjonspartner og har utviklet og tilpasset Netaxept modulet til følgende WordPress webshopløsninger:

 • WordPress Woocommerce fra Woothemes
 • NETS/BBS payment module for WordPress E-Commerce plugin
 • NETS betalingsmodul til en WordPress WPMU marketpress som er er multisitekompatibel

Nettpilot har dessuten bistått Nets webteam med rådgivning omkring WordPress som publiseringsplattform.

Besøk Nets partnerliste