MotorNorway

Motornorway

Svenske Swebike er i dag en av markedets ledende aktører innenfor online salg av ”lette kjøretøy”, som moped, dirtbike, ATV, elsykkel og lekekjøretøy til et svært attraktivt prisnivå.

Nettpilot har siden sommeren 2017 fått i oppdrag å forbedre det norske innholdet på det svenske selskapet sitt norske nettsted: motornorway.no

Her jobber vi med språkvask og forbedring av tekster.

I tillegg bistår vi med rådgivning omkring både teknisk og semantisk SEO.

Ettersom det finnes tusenvis av produkttekster å velge imellom foretar vi prioriteringene av tekster basert på grundige gjennomgang av E-handelsdata og konverteringspotensiale. Vi jobber både med å øke klikkraten fra de organiske søkemotorresultater og med å senke fluktraten. Vi jobber direkte i Magento CMS.

Bedre tekster resulterer i flere klikk fra søkemotorresultatene og at flere sider besøkes. Dette øker berøringsflatene til nye potensielle kunder og øker tilliten i markedet. På kort sikt gir det høyere konverteringsrate og på lang sikt skaper det tilbakevendende besøkende, som blir til faste fornøyde kunder.

Resultat etter 3 måneder: 17% forbedret konverteringsrate, 71% flere transaksjoner og 77% økt inntjening sett i forhold til året før.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.