Sevi AS

Sevi - Ny Wordpress side

Effektiv og målrettet merkevarebygging i Google søk.

I 2009 ble selskapet MARINE ELECTRICAL SOLUTIONS AS etablert på Mjølstadneset i Herøy. Tanken bak etableringen var å kunne yte god service til den maritime næringen innen fagområdene elektro, automasjon og maritim elektronikk. Selskapet etablerte seg raskt i det maritime miljøet i Herøy og er allerede en solid leverandør av tjenester og produkter til den maritime næringen. Selskapet endret navn i 2011 til SEVI AS.

Sevi - Ny WordPress side
Sevi – Ny WordPress side

SEVI er registrert elektroinstallatør med maritim fordypning. Tett samarbeide med mannskap og redere gir mulighet for å utvikle svært effektive og innovative løsninger innenfor automasjon.

SEVI holder til i Fosnavåg, Kristiansund og Bergen.
De har hovudkontor på Mjølstadneset i Fosnavåg. Her har de verksted utstyrt med spesialmaskiner for overhaling av de fleste typer hurtiggående dieselmotorer, bygging av automasjonssystem, tavler og skap, samt lager for motor, skipselektronikk og skipselektro.

SEVI har egen avdeling for motorservice i Kristiansund rett ved VESTBASE og har gjennom en samarbeidsavtale med Sotra Contracting (SOCON) opprettet en serviceavdeling for dieselmotorer på Ågotnes i Bergen. SOCON har lang erfaring frå servicemarknaden inna skipsservice. Samarbeidet fører til at SEVI sine kunder får komplett leveranse av service-tenester ved kai på Sotra.

SEVI AS er et selskap i sterk vekst og Nettpilot bistår med strategisk og teknisk rådgivning innen Internettmarkedsføring (SEO og PPC primært), håndterering og optimalisering av SEVI AS sine Google Adwords kampanjer mot spesifikke segmenter.
Nettpilot har stått for redesign av SEVI sine nettsider i sommeren 2014. Løsningen er en Nynorsk WordPress løsning som skal gjøre det enklere for Sevi sine ansatte å publisere innhold og nyheter som gjør at nettstedet blir både relevant og aktuelt til hver en tid. Dette skal igjen bidra til økt konvertering og mer organisk trafikk.

Besøk sevi.no