Oppføring lokalt i Google Steder

Visste du at en oppføring som er riktig satt opp i Google Steder kan gi bedriften din en større, men samtidig utrolig kontrollert rekkevidde på Google og dermed et helt nytt kundegrunnlag?

Med hjelp fra Nettpilot kan du bli synlig hver gang noen i ditt lokalområde søker etter en tjeneste, produkt eller kanskje bare et begrep som har relasjon til dine tjenester eller tilbud. Eller når noen som kommer langveis fra søker informasjon om de tjenester du tilbyr i ditt lokalområde.

Kontrollert rekkevidde

Man kan nemlig opprette gratis oppføringer på Google Steder (Tidligere Google places) som vises overfor personer som søker på Google fra bestemte geografiske områder eller som søker definerte tjenester sammen med lokale stedsangivelser. Selv om du allerede vises i Googles søkeresultater, kan Nettpilot hjelpe deg med å skjerpe bedriftsprofilen og målrette deg mot nye målgrupper både på Google Steder, i tillegg til markedsføring via Googles annonseringsnettverk. Nettpilot hjelper bedrifter med å bli synlige i Google Maps, og ekstra synlige på Googles vanlige søk, ved å tilpasse oppføringene i Google Steder til forbrukernes søkeadferd. Slik oppnås større synlighet og større kundegrunnlag.   Ta kontakt og be om en avtale  

Våre SEO tjenester: