Strategi for sosiale medier – 10 gode råd

Strategi for sosiale medier

Sjekkliste fra kurs i sosiale medier

Jeg har fortsatt en del kunder som lurer på hvordan de skal håndtere sosiale medier – og som gjør dette under middels bra. Innrømmet. Det er ikke så enkelt som man skulle tro. Selv er jeg forferdelig dårlig på alt som handler om visuelle fellesskaper som Instagram og Pinterest, og Nettpilot sin side på Facebook er ikke noe verdt. For jeg orker ikke å bruke tid på Facebook, og har generelt lite tid til selv å bruke sosiale medier i en hverdag som handler om å jobbe med data og bistå et lite utvalg av kunder med noe så kjedelig og usosialt som rådgivning innen utvikling av nettbutikker, søk og analyse:)

Og dog: Jeg møter selskap som bruker opp mot 40 timer per uke på Facebook og ikke skjønner hvorfor deres innsats ikke gir mer resultat på bunnlinjen. Hvorfor fortsetter de å bruke så mye tid når det ikke er noen utvikling?

Strategi for sosiale medier - 10 enkle tips Continue reading

Guerilla SEO: En introduksjon og et eksempel: SEM-konferansen

Guerilla SEO

Eller: Slik jobbe med synliggjøring av ditt nettsted/produkt/merkevare i Google mot folk som søker etter en bestemt bransjespesifikk begivenhet.

Jeg har i det seneste funnet en morsom taktikk som jeg anvender i søkemotorerne som både jeg selv og mine kunder nyter godt av. Continue reading