Valg av Webhotell / Webhosting / Serverplassering – Anbefalte

Ungå overfylt webhotell

Ulike webløsninger krever ulike webhotell.

Ungå overfylt webhotell
Når du skal velge webhost eller webhotell, så sørg for at det ikke er for mange andre å dele webhotellet med – da blir det lite plass og bevegelsesfrihet. Det går ut over nedlastingstid og sikkerhet

Jeg har en del henvendelser vedrørende valg av Webhotell. Nedenfor er de jeg har gode erfaringer med og som jeg benytter eller har benyttet med suksess.

Nettpilot og kunder har gode erfaringer med og bruker disse webhoteller/webhosts:

Simple Helix er et yngre selskap som tilbyr de raskeste php servere i USA, og som har gode vilkår for utviklingsprosjekter. Har nylig spesialisert seg på det nyeste innen Open Source E-commerce: Magento Commerce Nettbutikk. Fungerer også knallbra med WordPress.

Siteground Web Hosting  er et av de store US baserte selskap som tilbyr rimelige webhotell med stor lagringskapasitet og mange administrasjonsmuligheter. Har et stort antall Joomla og WordPress maler tilgjengelige for kundene sine. Men pass på med WordPress malene – de er ikke alltid enkle i tilpasning. Bemerk footerlenkene.

Skyfillers  er et tysk/dansk selskap som er plassert i Flensburg og i København, som har spesialisert seg på TYPO3 hosting og Blackberry teknologi og løsninger.Deres TYPO3 CMS server er lynrask og kan i mange tilfelle anbefales fremfor rimeligere Cpanel /fantastico Et-klikks installasjoner.

PRO ISP ble etablert i 2002, og er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domene. Ved utgangen av 2008 hadde PRO ISP planer om å være et av Europas raskest voksende leverandører. Norskspråklige installasjonsverivisere til TYPO3 CMS, JOOMLA CMS, WordPress Blogg og Magento Nettbutikk.
PROS ISP tilbyr raske og moderne servere i * Oslo (1 ms fra NIX – knutepunktet i Norge) * Houston, Texas (USA) * Amsterdam (Nederland) * Frankfurt (Tyskland)

Når du skal velge webhost eller webhotell, sørg for at det ikke er for mange andre å dele webhotellet med – da blir det lite plass og bevegelsesfrihet. Det går ut over nedlastingstid og sikkerhet.

Har du erfaringer med noen av disse, som du kan dele?Forslag til gode og rimelige norske Webhoteller som kan benyttes? Legg igjen en kommentar.