Norsk WordPress utvikling, integrasjoner, plugins, design og optimalisering

Nettpilot hjelper ditt selskap med å bygge fungerende, brukervennlige løsninger som er i tråd med dine forretningsmål.

Fra WordPress blogg til WordPress utvikling

Vi tilbyr 18 års webmaster erfaring kombinert med innovative og sultne utviklingskompetanser, dyp kunnskap om blogging, sosiale medier og digital markedsføring, og kan levere opplæring, design og tilpasning av WordPressløsninger for kunder, samt med utvikling av tilleggsmoduler.

Med over 500 registrerte WordPress kunder siden 2008 i er vi en av de mest brukte leverandørene når det gjelder WordPress løsninger og integrasjoner for E-handel, i Norge.

Har du behov for integrasjon med betalingsløsninger, logistikkleverandører, regnskap og økonomi så vil kunne integrere dette enten via egne tilleggsmoduler eller via en av våre integrasjonspartnere.

Dette betyr at Nettpilot kan levere både enkeltelementer eller komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Nettpilots egne velavprøvde plugins og tjenester

Nettbutikk Plugins

WooCommerce Shipping Forcer

kr 2.490

Totalløsninger for nettbutikker, kursleverandører, medlemsorganisasjoner og nisjeprodusenter

  • Selger du klær, sportsutstyr, elektroniske gadgets, kunst, motordeler, bøker, trafikkskoletimer og annet så har vi en kunde som har gjort det før, og vet hvordan det løses.
  • Selger du kurs, opplæring eller billetter til ymse begivenheter vil vi kunne levere en løsning som gjør det enkelt å være arrangør.
  • Selger du medlemsskap på et treningsstudie vil du kunne håndtere både innmeldingsgebyrer og løpende abonnementstrekk via nettstedet.
  • Selger du billetter vil dine gjester kunne skrive ut billetten, eller fremvise digital billett via smarttelefon og fremvise strekkode som kan leses med strekkode skanner ved check in i døren.

Mulighetene er mange.

Spør oss om vi kan løse dine utfordringer

WordPress har i popularitet langt overtrumfet andre publiseringsverktøy.

Nettpilot har levert både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker, og har dessuten utviklet både NETS Netaxept plugins og DIBS payment plugins til det mest brukte E-handels innstikk for WordPress: WP E-commerce, samt NETS modul til både Woocommerce og MarketPress.

Nettpilot har også utviklet et plugin til WordPress Woocommerce Nettbutikk som er fullt ut kompatibel med BRING Norge sin API løsning.

Tilleggsmoduler og ekstra funksjoner i WordPress

WordPress har mange ulike tilleggsfunksjoner som gjør det enkelt å lage funksjoner på din hjemmeside nøyaktig som du ønsker det. Hvis du har et behov som ikke dekkes av standardinstallasjonen, vil vi raskt kunne vurdere om det allerede finnes et modul som vi kan integrere for deg.

Dersom dette ikke finnes, vil Nettpilot kunne utvikle et modul slik at det skreddersys til akkurat dine behov. Trenger du spesialtilpassede funksjoner blir vi enige om oppgave, pris og krav til løsning. Dernest utvikles løsningen av Nettpilot, eller oppgaven outsources til en betrodd partner.


Bli synlig på Google med WordPress. Vi kan levere søkemotorvennlig løsning og rammeverk

Nettpilot har jobbet med Søkemotoroptimalisering i over 10 år og har over en årrekke ligget øverst i Googles organiske søkeresultater på søkeord som søkemotoroptimalisering, Norsk SEO og «hvordan bli synlig på Google» . De seneste par årene har vi dog utvidet tjenestespektret og integrerer nå prinsipper for SEO i alt vi gjør. Hvo/rdan fant du denne siden?


Vi vet hva som fungerer og ikke fungerer med WordPress. Vi kan også hjelpe deg med å installere webstatistikkverktøy som gjør det enkelt å måle effekten av innsatsen.
Les mer om søkemotoroptimalisering (SEO)

Vedlikeholdsavtale og supportering

Nettpilot kan tilby en fast vedlikeholdsavtale etter lansering av ditt nye nettsted. Dette er en supporttjeneste hvor vi forplikter oss til å avsette et fast antall timer per måned til veiledning og vedlikehold av løsningen. Dessuten fastsettes avtale for rutinemessige tekniske sjekk. Lær mer om Nettpilots WordPress vedlikeholdsavtale.

Innholdsutvikling og oppdateringer (webmaster- eller redaktøravtale)

Med en webmaster- eller redaktøravtale kan Nettpilot påta seg oppdateringsarbeid dersom du ønsker det. Du kan også bruke oss som sparringspartner for å finne frem til relevant innhold.

Lær mer om Nettpilots WordPress vebmasteravtale.

Ta kontakt om du trenger mer informasjon.