WordPress Nettbutikk med fraktkalkulator og betalingsløsning integrert?

Vi er klar over at dagens samfunn er gjennomsyret digitalt, og at folks digitale shoppingvaner har en funksjon og forbrukernes sosiale liv. Shopping er i dag en måte å uttrykke seg på. Når du handler online kommuniserer du. Hva du kjøper viser hvem du er. Hvor du kjøper viser hva du foretrekker.

Ettersom WordPress er utviklet for at folk skal kunne få mulighet for å uttrykke seg fritt, og samtidig er den desidert mest tilgjengelige digitale plattform for nettpublisering av eget innhold i dag, så er det en selvfølge at vi jobber på å bygge smarte løsninger rundt dette systemet.

Nettbutikk i WordPress kan la seg gjøre med pluginet WooCommerce.

Vi leverer ferdige plugins eller integrasjon med NETS Netaxept, betaling, Bambora, Svea Webpay og Klarna checkout.

Vi leverer en søkemotorvennlig, rimelig, mobilvennlig, responsiv og moderne nettbutikk til deg som vil selge varer eller tjenester på Internett.

Om du allerede har en nettbutikk basert på en annen publiseringsløsning (Magento, Typo3, eZ Publish, Mystore, 24nettbutikk, Shopify osv.), men av ulike årsaker ønsker å skifte nettbutikkleverandør, så har vi rutiner og prosesser på plass for rask og enkelt overføring.

Nettpilot er WordPress partner hos de norske kortbetalingsleverandørene NETS, Bambora, Svea Finans og Collector slik at du kan tilby dine kunder både brukervennlig og trygg E-handel med Visa og Mastercard samt fakturabetaling.

Vi samarbeider også med tredjepartsinnløsere slik at en henvendelse via oss vil bli raskt ekspedert.

Har du allerede en WordPress publiseringsløsning?

Om du ønsker det, så kan vi integrere nettbutikken sammen med din eksisterende løsning.

Nettpilot har levert betalingsløsninger til både norske, svenske og danske WordPress nettbutikker siden 2009. Vi har utviklet flere betalingsmoduler til de mest brukte E-handelsinnstikk for WordPress.

Alle modulene kan selvsagt integreres i nettbutikken vi leverer.

Vi har dessuten utviklet det eneste komplette WordPress plugin med Bring Fraktguiden API til WordPress WooCommerce, slik at du også kan få en modul for utregning av frakt i nettbutikken din.

Nettpilot er Bring sin eneste rene WordPress/WooCommerce Partner.

Anbefalte produkter og tjenester

Har du behov for integrasjon med regnskap og økonomi så vil kunne integrere dette enten via tilgjengelige tilleggsmoduler eller via en av våre vår integrasjonspartnere.

Dette betyr at Nettpilot kan levere komplette nettbutikkløsninger til de fleste formål og for enhver smak.

Løsninger for arrangement – og kursleverandører, dere som selger virtuelle produkter, medlemskaper og abonnementsløsninger

Vår løsning er bygget rundt en solid kjerne som gir oss mulighet for å tilpasse nettsted og nettbutikkfunksjoner til ulike produkttyper.

Selger du kurs, opplæring eller billetter til ymse begivenheter vil vi kunne levere en løsning som gjør det enkelt å være arrangør.

Selger du medlemsskap på et treningsstudie vil du kunne håndtere både innmeldingsgebyrer og løpende abonnementstrekk via nettstedet.

Selger du billetter vil dine gjester kunne skrive ut billetten, eller fremvise digital billett via smarttelefon og fremvise strekkode som kan leses med strekkode skanner ved check in i døren.

Nettpilot har spesialisert seg på WordPress Nettbutikk prosjekt, og under våre referanser finner du et utvalg av ulike løsninger som Nettpilot har levert.

Fortell oss om dine behov og du får en rask tilbakemelding